Címkék: gyermekeknek, lazacolaj, nor oil, norvég lazacolaj, omega-3, premiumvitamin, vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-03-19

Így segítsd a gyermeked omega3-bevitelét!

shutterstock_278908013_0

Az omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek a gyermekek fejlődséhez, hiszen a fejlődés legintenzívebb szakaszában vannak.

A NOR-OIL lazacolaja az egyik legfrissebb lazacolaj, ugyanis a halak kihalászása után 75 perc alatt feldolgozzák, így a kész olaj ugyanazzal a hatóanyagtartalommal és minőséggel rendelkezik, mint maga a lazac. Az olaj nem megy át semmilyen vegyi kezelésen vagy finomításon. Maximum 2 percig melegítik legfeljebb 90 °C-on, ellentétben a halolajak többségével, melyeket akár több órán keresztül hevítenek 180-250 °C-on. Az olajhoz ezután természetes antioxidánsokat adnak, többnyire E-vitamint és rozmaring-kivonatokat, amik nagyszerűen tartósítják és védik a halolaj értékes hatóanyagait.

Az omega-3 zsírsavak kedvezően befolyásolhatják a gyermekek gondolkodását, magatartását, viselkedését, szellemi és fizikai teljesítményüket. Az EPA és a DHA zsírsavak elősegíthetik az eredményesebb tanulást, az érdeklődés kiszélesedését, aktívabbá és mégis nyugodtabbá teszik gyermekeinket. Az omega-3 zsírsavak a csecsemőknél és a gyermekeknél az alábbiaknál közreműködhetnek a koncentrálóképesség erősítésében, az éles látás kifejlődésében, a szellemi fejlődésben, az idegrendszeri fejlődésben, valamint pozitívan befolyásolják a hiperaktív gyerekek viselkedését.

forrás: http://bi.gazeta.pl

Az omega-3 kisgyermekkorban fejleszti a koncentrálóképességet, segíti a mozgásszervi problémák javítását, erősíti az immunrendszert, segíti az allergiás reakciók kezelését, javítja az olvasási készséget, segíti és fejleszti a problémamegoldó képességet.  Az omega-3 zsírsavakban gazdag NOR-OIL Omega-3 lazacolaj szedése, fogyasztása után 2-4 hónappal javul a gyermekek koncentráció képessége, nyugodtabbakká válnak. Az általános egészségük jobb állapotba kerül, mint az olaj szedését megelőzően.

Ez a rágókapszula finom, teljesen természetes alapanyagokból készült, citrus-narancs ízesítésű, mely mindenkorosztály ízlésének megfelel. Azon gyermekeknek ajánljuk, akik nem szeretik a hal ízét, nem hajlandók az omega3-készítményeket sem folyékony, sem szilárd állapotában bevenni, már tudnak rágni, de még nem tudnak lenyelni kapszulát.

 

X