A prémiumvitamin webáruház a 2014-es év elején azzal a szándékkal jött létre, hogy a kínálatában szereplő vitaminokat, gyógynövényeket, illetve egyéb speciális táplálék-kiegészítőket prémium minőségben, reális áron biztosítsa vásárlói számára.

Egészségtudatos vásárlóként, miközben a legjobb minőségű és ár/érték arányú termékeket kerestük, egyre inkább felismertük, hogy felszívódásukat, biohasznosulásukat, a felhasznált alapanyagok tisztaságát, minőségét tekintve jelentős eltérés mutatkozik a piacon fellelhető étrend-kiegészítők között. Először csak saját felhasználás céljából kezdtük el – szigorú kritériumok alapján – válogatni a különböző vitamingyártók termékeit, amely folyamat során egyre világosabbá vált számunkra, hogy nem egyetlen gyártót kell kiválasztanunk az étrend-kiegészítőket kínáló cégek hatalmas palettájáról, hanem minden termékkategóriában a legjobbat kell megkeresnünk. Hiszen egy gyártó lehet ugyan piacvezető a természetes alapanyagú vitamin-készítmények előállításában, és minden területen – pl. halolajok, gyógygombák – kínálhat jó minőségű termékeket, mégsem versenyezhet olyan gyártókkal, akik speciálisan, csupán egyetlen területre koncentrálva állítják elő világszínvonalú, piacvezető termékeiket.

A fenti alapelveket szem előtt tartva a prémiumvitamin vezetésének alapvető koncepciója, hogy a vevők egy helyen, minden termékkategóriában a lehető legjobb minőségű és hatékonyságú termékeket találják meg saját maguk, vagy családtagjaik számára. A webáruház kínálatában szereplő gyártók – többek közt a: Now Foods, Doctor’s Best, Olimp Labs, New Chapter, Nor-oil, Aloha Medicinals, Alg-Börje, Natural Factors, Life Extension, Erba Vita, Puritan’s Pride, Pharma Nord – mind magasra tették a mércét az étrend-kiegészítők minőségét, hatékonyságát, valamint biológiai hasznosulását tekintve. Webáruházunkban már csak olyan termékeket találhat a Kedves Vásárló, amelyeket a fenti követelmények figyelembevételével válogatott ki a prémiumvitamin csapata.

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, a vásárlók igényeinek figyelembevételével.

 

premiumvitamin.hu

Prémiumvita-Kontakt Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

X