Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2019-01-24

Minden nőnek javasolt! – Számos betegség megelőzője lehet

women-in-pink_stockphoto
Egy jól megalkotott multivitamin készítmény szedésével könnyedén megakadályozhatók még a súlyos, nőket érintő betegségek is.

Sajnos számos betegséggel, rendellenességgel találkoznak a fiatal és idősebb nők is, melyek rengeteg testi és lelki megpróbáltatásokon át akár súlyos szövődményekhez is vezethetnek. A legtöbb nő ismeri testének működését, havi ciklusának jellemzőit, így tudja, mikorra várható a következő vérzése, és milyen tünetekkel jár. Ha ez a rendszer felborult, ha a megszokottól eltér a menstruáció menete mielőbbi kivizsgálás javallott. Kellő odafigyeléssel, és az életmód megváltoztatásával rendkívül sokat tehetünk egészségünk megóvása érdekében. Ha ezt kiegészítjük egy kizárólag nők számára kifejlesztett multivitamin-készítménnyel, biztosak lehetünk benne, hogy szervezetünk meghálája azt!

A Now® Foods EVE™  egy olyan multivitamin, ami pontosan olyan mennyiségben és arányban tartalmazza a női szervezet működéséhez és maximális teljesítőképességéhez nélkülözhetetlen elemeket, ahogy arra szükség van! Nem tartalmaz semmilyen felesleges vagy feleslegesen extrém nagy dózisú összetevőt.

forrás: womenshealthcaretips.wordpress.com

Sokféle betegséggel találkozhat minden nő élete során: rendellenességet jelezhet például, ha kimarad egy-két alkalom vagy ciklus közti vérzés jelentkezik, ha elhúzódik, vagyis nem marad abba 10 nap után, és ha túlságosan bőséges, darabos a menstruációs vérzés, illetve ha intenzívebbgörcsökkel, rosszulléttel jár. A vérzési rendellenességek leggyakoribb okai: méhnyakrák, méhpolip, Chlamydia, méhnyakerzió vagy méhszájseb.

Kiemelten fontos, hogy évente nőgyógyászati szűrővizsgálaton megjelenjen minden nő! A nőgyógyászati szűrővizsgálat egy preventív jellegű, éves gyakorisággal ajánlott vizsgálat, melynek segítségével kiszűrhetők bizonyos szexuális úton terjedő fertőzések. A vizsgálat fő célja a méhnyak rákmegelőző állapotainak időben történő felismerése, illetve diagnosztizálása.

X