Címkék: C-vitamin, cordycell, cordyceps, immunrendszer, liposzómás, premiumvitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-03-27

Immunvédelem mesterfokon – Szuperhatékony termék!

đông-trùng-hạ-thảo

Az immunrendszer feladata, hogy ha idegen anyaggal találkozik, akkor azt eltávolítsa, megsemmisítse. Immunitásunk lehet velünk született vagy szerzett.

Manapság rengeteg féle immunrendszert erősítő termékkel találkozhatunk a gyógyszertárak, és a dorgériák polcain. A legismerttebb immunerősítő a C-vitamin, melynek számos változata létezik.  A C-vitamin a szervezet számos anyagcsere-folyamatában nélkülözhetetlen nutriens, többek között a szabad gyökök semlegesítésében, az egészséges bőr megőrzésében, illetve az inak és csontok fejlődésében játszik kiemelt szerepet. Antioxidáns hatásának köszönhetően semlegesíti a káros szabad gyököket, amelyek a sejtek öregedését vagy rákos elfajulását idézik elő. A fehérvérsejtekkel együtt a szervezet fertőzésekkel szembeni védelmében is részt vesz. A C-vitamint a véráram szállítja a megfelelő helyekre, a felesleget a szervezet a vizelettel üríti.

A Cordycell Liposzómás C-vitamin és Cordyceps egy olyan immunerősítő termék, amely extra hatóanyagként kínai hernyógombát (Cordyceps) is tartalmaz. Mit kell tudnunk erről az ősi gyógygombáról?

forrás: iamgregwilliams.com

A cordyceps gombából többféle eljárással készülnek különféle étrendkiegészítők, és készítmények, melyek jótékony hatással bírnak a szív-és érrendszer egészségére, a májra, a vesére, valamint tumorellenes hatásúak. A hernyógomba minden gyulladásos és autoimmun betegséggel szemben alkalmazható. Kiváló a baktériumok ellen, megköti a szabad gyököket, és természetes antibiotikumként is megállja a helyét. Hosszantartó betegségek után, lábadozási időszakban is ajánlott, a test energiával való feltöltésére. Tisztító kúrák mellé kiváló kísérő kezelés, tonizálja az idegrendszert. Mindemellett tüdőbántalmakra, kínzó köhögésre, tuberkulózis gyógyítására is alkalmazható. Férfiaknak impotencia, nőknek menstruációs zavarok esetén ajánlott, időseknek tartós gyengeség megtapasztalását követően.

A Cordyceps legfontosabb hatóanyagai a poliszacharidok, az N-tartalmú vegyületek, a poliaminok és a szterolok. Többféle eljárással készülnek belőle különféle étrendkiegészítők, és készítmények, ilyen például a fagyasztott és szárított formája, mely igen jótékony hatással bír a szív-és érrendszer egészségére, a májra, a vesére, és tumorellenes hatású.

A Cordycell Liposzómás C-vitamin és Cordycepsben lévő hernyógomba kivonat az amerikai Aloha Medicinals organikus terméke. A CordyCell C-vitamin tartalma hatékonyan szívódik fel, és segíti testünkben magas szinten tartani a C-vitamin szintjét.

X