NOR-OIL™ SZŰZ LAZACOLAJ RÁGÓKAPSZULA GYERMEKEKNEK

4490 Ft (bruttó)

A világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajából!
Norvég termék.

NOR-OIL Szűz Lazacolaj rágókapszula kiemelten friss, prémium minőségű Omega-3 forrás.

 

Tiszta, friss, Omega-3 zsírsavakban gazdag norvég lazacolaj kapszula, mely magas DPA zsírsav tartalommal rendelkezik.

 

NOR-OIL Szűz Lazacolaj Rágókapszula Gyermekeknek terméket azon gyermekeknek ajánljuk, akik nem szeretik a hal ízét, nem hajlandók azt meginni, illetve már tudnak rágni, viszont még nem tudják lenyelni a kapszulát. Ez a rágókapszula finom, teljesen természetes alapanyagból készült citrus-narancs ízesítést kapott, mely minden korosztály ízlésének megfelel.

Csomagolás:
60 rágókapszula / doboz

Elfogyott

Leírás

NOR-OIL Szűz Lazacolaj Rágókapszula Gyermekeknek

A gyermekek fejlődéséhez az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek. A várandósság utolsó időszakában és a kisgyermekkorban, a tízes évek elejéig alakul ki az agy és az idegrendszer. Ekkor van a fejlődés legintenzívebb szakasza.
Az Omega-3 zsírsavak, az EPA és a DHA bevitele ekkor kimagaslóan fontos, természetesen a hagyományosan értelmezett gyermeknevelési folyamatok mellett. Számos nemzetközi tanulmány beszámol arról, hogy az Omega-3 zsírsavak milyen kedvezően befolyásolják többek között a gyermekek gondolkodását, magatartását, viselkedését, szellemi és fizikai teljesítményüket. Az EPA és a DHA zsírsavak elősegítik az eredményesebb tanulást, az érdeklődés kiszélesedését, aktívabbá és mégis nyugodtabbá teszik gyermekeinket.

Termékünk tartósítószer mentes. Természetes antioxidánst tartalmaz, mely így garantálja frissességének megőrzését.

 NOR-OIL Szűz Lazacolaj rágókapszula kiemelten friss, prémium minőségű Omega-3 forrás.
Tiszta, friss, Omega-3 zsírsavakban gazdag norvég lazacolaj kapszula, mely magas DPA zsírsav tartalommal rendelkezik. Tartósítószermentes, természetes antioxidánst tartalmaz, mely biztosítja frissességének megőrzését.

A lazacok tenyésztésének, és az olaj gyártásának teljes folyamata Norvégiában, a Nordlaks lazacfarmon, magas minőségi követelmények között történik. A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan eljárásra, mely akár több órán át tartó, 180-250 °C-ra történő hevítéssel jár együtt.

NOR-OIL Szűz Lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 °C-on, azaz párolási hőmérsékleten), max. 2 percig tartó eljárással kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait, és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít. Olyan, mint amikor FRISS LAZACOT fogyaszt!

Az olaj extra frissességét a kihalászástól számított 75 percen belüli kinyeréssel érik el. Az olajhoz adott Super Fresh természetes antioxidáns koncentrátum teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává. A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kiemelten friss, TOTOX értéke < 2 az olaj kinyerésének pillanatában, ezért prémium minőségű Omega-3 forrás.

Rubin tanulmány

A norvég, 196. számú Rubin tanulmány 2010 szeptemberében került publikálásra. Ez egy megrázó eredménnyel bíró tanulmány a norvég piacon kereskedelmi forgalomban lévő Omega-3 termékek minőségével kapcsolatban. 113 terméket vizsgáltak meg az áruházakban, gyógyszertárakban, bioboltokban és az interneten kapható Omega-3 termékek közül. Ezen termékek frissességét, oxidáltságuk mértékét vizsgálták, melyet a TOTOX (teljes oxidáltság) érték használatával tettek meg. A Rubin tanulmány alapján mindössze 4 termék teljesítette a GOED max. 26-os határértékét, ezek közül is a NOR-OIL Szűz Lazacolaj forrásának, a Nordlaks lazacfarm olajának volt a legjobb értéke!

Olyan gyerekek részére ajánljuk, akik nem szeretik a hal ízét.

Felhasználási javaslat: naponta 1-2 kapszulát ajánlunk.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / 2 KAPSZULA
 Friss, szűz lazacolaj   1000 mg
Omega-3 zsírsavak, amiből:  215 mg
    EPA zsírsavak   48 mg
    DHA zsírsavak   72 mg
    DPA zsírsavak   25 mg
    Egyéb Omega-3 zsírsavak   70 mg
 Más zsírsavak  785 mg

Egyéb összetevők:  friss szűz lazacolaj, lágy zselatin kapszula, természetes antioxidánsok (természetes tokoferolok, rozmaring kivonat), természetes narancs és citrom aroma, stevia.

 

Kapcsolódó Termékek

Fehérjék

NOW PEA PROTEIN (NATURAL UNFLAVORED)

Borsó gazdag forrása a legmagasabb biológiai értékű fehérjének. NOW Sport borsó fehérje…
9450 Ft (bruttó)

Halolajok

NOR-OIL™ SZŰZ LAZACOLAJ KAPSZULA

A világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolaja! Norvég termék. A NOR-OIL™ Szűz…
3390 Ft (bruttó)

Zöldek (Greens)

ALG-BÖRJE ALGA TABLETTA

A természet multivitaminja! Svéd technológiával készített, izlandi alga. Tisztít, táplál,…
4080 Ft (bruttó)
X