Címkék: ahcc, hpv, humán papillomavírus, méhnyakrák, nőgyógyászat, premiumvitamin, rákmegelőzés, védőoltás Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-02-21

A HPV-fertőzés megszüntethető! Elmondjuk, hogyan!

videoblocks-scared-sad-woman-sitting-on-the-ground-thinking-to-her-problems-and-fears_s_dlzkzox_thumbnail-full01

A HPV 5-ből 4 embert fertőz meg élete során legalább egyszer. Tehetünk valamit ellene?

A humán papillomavírus a világon 550 ezer méhnyak- és egyéb rák kialakulásáért felelős, mely az összes daganatos megbetegedések 6,1%-át teszi ki. A a japán shiitake gomba kivonatát tartalmazó AHCC (Active Hexoze Correlated Compound) táplálékkiegészítő segítségével nagy eséllyel megszüntethető a fertőzés. A houstoni University of Texas MD Anderson Cancer Center szakembereinek az AHCC-re vonatkozó kutatási eredményeit az amerikai Nőgyógyász Onkológusok Társaságának 45. éves konferenciáján tették közzé.

Kezdetben egérkísérletek során bizonyították be, hogy a kombinált aktív hexóz vegyületek 90 napon belül elpusztították a HPV-t, és csökkentették a méhnyakrák növekedésének sebességét is. Az állatkísérletek sikereit követően tíz fertőzött női pácienst vizsgálva figyelték meg az AHCC hatását. A betegek minden nap bevették az előírt mennyiségű táplálékkiegészítőt, a 6 hónapos kúra eredményeképpen 5 nő szervezetéből teljesen eltűnt a vírus.

forrás: www.thedoctorstv.com

Ez a vírus a ma ismert leggyakoribb szexuális úton terjedő fertőző megbetegedés. Gyermekkorban védőoltással lehetséges a megelőzés, ám az AHCC a továbbiakban is csökkentheti a megbetegedés kockázatát, gátolja a daganatok fejlődését. Ám nem csak a HPV ellen hatékony. Csökkenti a gyulladásokat, hatékony a szív-és érrendszeri megbetegedések esetében, a rákterápia, és az AIDS terápia hatékony kiegészítője. Májregeneráló hatású, segít a hepatitis kezelésében, enyhíti a túlzott stressz egészségkárosító hatásait, valamint a kemoterápia mellékhatásait.

A NOW AHCC bizonyos gyógygombák micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonata. Serkenti, és elősegíti a beteg képességét arra, hogy legyőzze a rákos megbetegedést. A beteg immunrendszerének megerősítése által a rákos megbetegedés könnyebben gyógyítható, megszüntethető lehet.

Az AHCC helyreállítja, és stimulálja a betegek immunrendszerét, megtámadja a rákos sejteket, aktivizálja az immunrendszert, és regenerálja azt. Bár a kemoterápia drasztikus kezelésnek tekinthető, különböző mellékhatásokkal jár, mint például az erős hányinger, hajhullás, étvágytalanság, csökkent májfunkció. Az AHCC szabályozza, és redukálja a rákellenes kezelések mellékhatásait, mindemellett elősegíti a kemoterápia hatékonyságát.

A gomba használata NEM helyettesíti a hagyományos orvoslási folyamatokat, csak kiegészít(het)i azt! 

X