NOW® AHCC® 500 MG

29990 Ft (bruttó)

AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) egy szabadalmaztatott kivonata a  speciálisan termesztett és hibridizált gombának, mely segíthet Önnek felvenni a harcot a legalattomosabb betegségekkel is!

Egy havi adag! 

 

Csomagolás:
60 vegetáriánus kapszula / tégely

Elfogyott

Leírás

MI AZ AHCC®
Az AHCC® (Active Hexoze Correlated Compound – Aktív hexóz korrelációs vegyület) bizonyos gyógy gombák (basidiomycetes) micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonata.

Ez az eljárás nagyon sokáig nem volt lehetséges, főleg hosszabb időperiódusokban volt nehéz a telepek fenntartása, azonban csíramentes környezet biztosításával a gombák tenyésztése már eredményes.

Az AHCC®-ről:
Serkenti és erősíti a beteg képességét arra, hogy legyőzze a rákos megbetegedést. A beteg immunrendszerének megerősítése által a rákos megbetegedés könnyebben gyógyítható, megszüntethető lehet.
A rákos megbetegedések hátterében a legyengült immunrendszer áll, melynek következtében egyes sejtek módosulnak, a szervezetben rákos elváltozás jelenik meg.
Más szóval azt mondhatjuk, hogy a rák az immunrendszer megbetegedése. A rákos betegségek gyógyításában elengedhetetlen a szervezet természetes védőrendszerében fellépett rendellenességek és elváltozások megszüntetése.
Az AHCC® helyreállítja és stimulálja a betegek immunrendszerét, megtámadja a rákos sejteket, aktivizálja az immunrendszert és regenerálja a legyengült immunrendszert.
Bár a kemoterápia drasztikus kezelésnek tekinthető, különböző mellékhatásokkal jár, mint az erős hányinger, a gyakori hányás, hajhullás, étvágytalanság, csökkent májfunkció. Ugyanakkor csökken a vérben megtalálható fehérvérsejtek és vörösvértestek száma.
Az AHCC® szabályozza és redukálja a rákellenes kezelések mellékhatásait, mindemellett elősegíti a kemoterápia hatékonyságát. Javítja a betegek általános közérzetét, ezzel együtt életminőségét. Úgy véljük, hogy az AHCC® nagyban hozzájárul a rákellenes kezelések hatékonyságához.

Hatásai:

 • immunitás aktiválása
 • rákellenes hatás
 • csökkenti a kemoterápia mellékhatásait
 • fertőzések elleni védelmet nyújt
 • diabétesz elleni jótékony hatása is ismert

Japánban az AHCC®, az FDA (nemzeti közigazgatási szerv) által jóváhagyott emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszerként van számon tartva. Használata gyakori és engedélyezett Kínában, Thaiföldön és Dél-Koreában.
Emellett AHCC® nem csupán túlélési opciót biztosít azon betegek számára, akik nem műthetőek vagy rákbetegségük krónikus, progresszív fázisba ért, hanem segíthet fenntartani élettani funkcióikat akkor is, ha állapotuk orvosi szempontból semmilyen javulást nem mutat.
Az AHCC® kezelés segít a betegeknek teljes, lelkileg és testileg is minőségi életet élni. Az AHCC® használatának megkezdését követő második hétben, a páciensek életminőségük jelentős javulásáról számoltak be: jobb étvágy, könnyebb alvás, kemoterápiás kezelés esetén csökkent hajhullás. Elmondhatjuk, hogy az AHCC®-nek valóban gyógyító ereje van, az egész szervezetet gyógyítja.

A rákos megbetegedéseken túl a következőkön is segíthet:

 • májbetegségek
 • cukorbetegség
 • gyulladások
 • magas vérnyomás
 • hiperlipidémia (magas vérzsír szint)
 • belső elválasztás szabályozása

 

Felhasználási javaslat: naponta 2 kapszula, étkezések alkalmával.

A gomba használata NEM helyettesíti a hagyományos orvoslási folyamatokat, csak kiegészít(het)i azt! 

Összetétel:

Összetevők: Proprietary Blend of Mushroom Mycelia Extract.

Egyéb összetevők: Cellulóz (kapszula), cellulóz, magnézium-sztearát (növényi forrás), szilícium-dioxid.

 

 

Kapcsolódó Termékek

Immunerősítők, Multivitaminok

NOW Men’s Active Sports Multi

Uram! Sportol? Nehéz fizikai munkát végez? Betegségből lábadozik? Vagy csak…
9960 Ft (bruttó)

Gyógynövények

NOW ECHINACEA ROOT 400MG

Az Echinacea (bíborszínű kasvirág) egy őshonos amerikai gyógynövény, melyet egykor széles…
3120 Ft (bruttó)

Immunerősítők, Multivitaminok

NOW® ADAM™

Teljes spektrumú férfi multivitamin formula! Különleges formula a teljes férfierőért…
8620 Ft (bruttó)
X