Címkék: agy, doctors best, extra strength ginkgo, ginkgo biloba, páfrányfenyő, premiumvitamin, szív-és érrendszer, visszér Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-01-09

Hosszú életre vágyik? – Ez a növény segíthet!

what-is-intelligence-merl

A ginkgo biloba (ismertebb nevén páfrányfenyő), a világ egyik legősibb növénye. Különlegessége, hogy rendkívül sokáig él, 1000 évesnél öregebb példányokat is találtak már.  

A legkorábbi feljegyzések az első nagy kínai gyógynövény könyvben maradtak fenn róla. Az őskori kínaiak és japánok, de India ajurvédikus orvosai is összefüggésbe hozták a páfrányfenyőt a hosszú élettel, és számos betegséget gyógyítottak vele.

Leveleinek hatóanyaga javítja a vérkeringés, jótékonyan hat a központi idegrendszerre. Javítja az agy, és a végtagok vérellátását, gátolja a vérrögképződést, véd a szabadgyökök ellen. Idős korban hatásos az agyi érelmeszesedés, a szédülés, a demencia ellen. Szedésével megelőzhető az Alzheimer-kór, és enyhülnek a Scelorsis Multiplex tünetei. Szorongás, fejfájás, depresszió ellen kiváló gyógynövény. Enyhíti a láb visszeres fájdalmait, az izomgörcsöket, és az izomgyengeséget. Védi a keringési rendszert, antioxidáns hatású, fokozott szellemi megterhelés esetén is ajánlott. A ginkgo bilobát napjainkban a megnövekedett gyógyszeripari igény miatt termesztik elsősorban.

forrás: gardenista.hu

Egészségmegőrző értékét annak köszönheti, hogy javítja a szervezet energia-háztartását, valamint lassítja az öregedési folyamatokat. Számos klinikai vizsgálatban bizonyították, hogy a ginkgo kivonat alkalmazása keringési, pszichés és intellektuális funkciók területén egyaránt meghatározó javulást eredményez.

A Doctor’s Best® Extra Strength Ginkgo garantált mennyiségű és minőségű hatóanyagot tartalmaz a ProfileProven™ minőségbiztosítási rendszernek megfelelően, melyet az Ethical Naturals Inc. dolgozott ki. Ez az egyik legszigorúbb minőségellenőrzési rendszer, az összes gyártási műveletet ellenőrzik, és az adott termék  folyamatos tesztelés alatt áll, annak érdekében, hogy a késztermék tisztasága és hatóanyagtartalma garantált legyen. Nem toxikus, mentes a mellékhatásoktól, biztonságos a szedése. A Doctor’s Best® Extra Strength Ginkgo legalább 4 hetes szedése után várható érdemi javulás.

X