DOCTOR’S BEST EXTRA STRENGTH GINKGO 120 MG

4980 Ft (bruttó)

Garantált mennyiségű és minőségű, szigorúen ellenőrzött hatóanyag!
Extra erős!

Ginkgo biloba (páfrányfenyő) hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, támogatja a cirkulációs funkciót az agyban és a végtagokban. Emellett antioxidáns hatású gyógynövény.

Különösen ajánlott idős embereknek agyműködésük szinten tartásához, illetve fiataloknak fokozottabb szellemi (iskolai) megterhelés esetén. A Ginkgo biloba kivonata javítja az agy vérellátását, ezért különösen hatékony szédülések, emlékezetzavarok, csökkenő figyelem, valamint a szellemi teljesítőképesség gyengülése esetén.

 

Csomagolás:
120 vegetáriánus kapszula / tégely

Elfogyott

Leírás

Ginkgo biloba (páfrányfenyő) kivonata javítja az agy vérellátását, ezért különösen hatásos öntudatzavarok, szédülések, emlékezetzavarok, csökkenő figyelem, valamint a szellemi teljesítőképesség gyengülése esetén.
Emellett javítja a periférikus véredények vérellátását is, és serkenti az anyagcserét a végtagokban.
Ginkgo biloba kivonat ugyanakkor hatásos antioxidáns is, mely a sejteket védi a roncsolódás ellen. Így szolgálja az egészség megtartását, a napi teherbíró képességet és a jó közérzetet.

Doctor’s Best® Extra Strength Ginkgo garantált mennyiségű és minőségű hatóanyagot tartalmaz a ProfileProven minőségbiztosítási rendszernek megfelelően, melyet az Ethical Naturals Inc. dolgozott ki. Ez az egyik legszigorúbb minőségellenőrzési rendszer, az összes gyártási műveletet ellenőrzik, és az adott termék  folyamatos tesztelés alatt áll, annak érdekében, hogy a késztermék tisztasága és hatóanyagtartalma garantált legyen.

Ginkgo biloba támogatja a véráramlás javítását a véráram karbantartásával a végtagokban, a szövetekben és az izületekben, ezátal javítja a diszkomfort nélküli járás képességét.

Ginkgo biloba kivonat nagy népszerűségnek örvend a gyógynövény kivonatok között, hiszen nem toxikus, mentes a mellékhatásoktól, biztonságos a szedése.

Doctor’s Best® Extra Strength Ginkgo legalább 4 hetes szedése után várható érdemi javulás.

 

Különösen idős embereknek ajánljuk agyműködésük szinten tartásához, illetve fiataloknak fokozottabb szellemi (iskolai) megterhelés esetén.

Felhasználási javaslat: napi 1-2 alkalommal 1 kapszula szedése javasolt. Ha napi 2 alkalommal szedi, akkor amennyiben lehetséges, a 2 alkalom időben különüljön el egymástól, legyen az egyik délelőtt, a másik délután.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / KAPSZULA
Ginkgo biloba kivonat (levél), ebből:  120 mg
   – flavon glikozidok  28,8 mg
   – terpén laktonok  7,2 mg

Kevesebb, mint 5 milliomod gramm ginkgo mérget tartalmaz.

Egyéb összetevők: módosított cellulóz (vegetariánus kapszula), cellulóz, szilícium-dioxid.

A felsoroltakon kívül más összetevőt nem tartalmaz.

Kapcsolódó Termékek

Gyógynövények

DOCTOR’S BEST BEST SAW PALMETTO(fűrészpálma)

A Doctor’s Best® Best Saw Palmetto Standardized Extract garantált minőségű tiszta fűrészpálma kivonat,…
8480 Ft (bruttó)

Gyógynövények

DEHLVI’S TULSI

A Tulsi, más néven Indiai Szent Bazsalikom, nagy mértékben hatástalanítja a…
7690 Ft (bruttó)

Gyógynövények

DEHLVI’S TRIPHALA

A Triphala egy igen nagy hatású méregtelenítő. Főbb tulajdonságai: támogatást…
7690 Ft (bruttó)
X