Címkék: B-vitamin, közérzet, premiumvitamin, vitamin complex, vitaminhiány Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-12-15

Komplex megoldás a B-vitamin hiányra!

Közérzet- és anyagcsere-javító, az idegrendszer, az emésztőrendszer és a bőr egészségének fenntartója.

A B-vitaminok hiánya számos módon mutatkozhat, pl. gyengeség, idegrendszeri panaszok, gyulladások, emésztési gondok, bőrbetegségek, étvágytalanság, vérszegénység. A B-vitaminok vízben oldódnak, és természetes módon változatos táplálkozással juttathatók a szervezetbe. A vékonybélben szívódnak fel, és a szervezet biokémiai folyamatainak motorjaként vesznek részt.

Mivel a B-vitaminok egymással együttműködve, közösen fejtik ki a hatásukat, így semmit sem érünk el azzal, ha pusztán egyfajta B-vitamint szedünk. A legtöbb B-vitamin kiegészítő termék nem teljes formulákat használ. A Dr. Best B Complex bőségesen biztosítja a megfelelő mennyiségű, minőségű és aktív B-vitamin komplexet.

forrás: triatlonedzo.hu

A túl sok kávé vagy tea, a mértéktelen mennyiségű cukor és édesség, valamint alkohol gátolják a B-vitaminok felszívódását, és a szervezetre gyakorolt jótékony hatásait. Emellett a fehér liszt fogyasztásával is sokkal kevesebb B-vitamint viszünk be a szervezetünkbe, mintha a teljes kiőrlésűt választanánk. A fel nem használt B-vitaminok a vizelettel távoznak, így jó hír, hogy nem lehet túladagolni. Ez viszont azt is jelenti, hogy a B-vitaminokat folyamatosan, napi szinten kell pótolni.

A B-komplexek hasznosak a depresszió és a szorongás enyhítésében. Rendszeres és megfelelő mennyiségű bevitelük nagyon fontos az idősek számára, mivel ezek a vitaminok a kor előrehaladtával már nem olyan jól szívódnak fel.

A Dr. Best B-vitamin komplex karbantartja a DNS hálózatot, a géneket, a sejteket, a szöveteket, a szerveket és az enzim-funkciókat, valamint hozzájárul a jó közérzet fenntartásához.

 

X