Címkék: ahcc, gomba, gyógygomba, immunrendszer, premiumvitamin, rák, shiitake, vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-11-02

HPV, AIDS, Hepatitis „ellenméreg”- Mit tudunk az AHCC-ről ?

dried-shiitake-mixa-getty-56a5d1bd3df78cf77289fef7

Az AHCC beindítja a szervezet természetes immunválaszát, elpusztítja a vírusokat, baktériumokat.

Az AHCC (“Active Hexose Correlated Compound“, magyarul “kombinált aktív hexóz vegyület”) többféle hibridizált gyógygomba kivonata. Természetes állapotukban a gyógygombák anyagai kevésé képesek felszívódni, mert biológiailag aktív alkotóelemei, a poliszacharidok túl nagyok, hogy tökéletesen felszívódjanak az emberi szervezetben. Az AHCC 1987-es bevezetése megváltoztatta a gyógygombák világát. A Tokyo Egyetem tudósai megoldották a felszívódás problematikáját a molekuláris tömeg által okozott korlátok leküzdésével. Kifejlesztettek és szabadalmaztattak egy speciális fermentációs, vagyis erjesztési folyamatot, amelynek következtében lényegesen lecsökkent a poliszacharidok tömege csupán 5.000 daltonra. Ez drámaian megnövelte a felszívódást és a hatékonyságot.

Az AHCC-nek számos jótékony hatása ismert. Javítja az immunválaszt a vírusok ellen, megnöveli a rákos betegek túlélési idejét, csökkenti a kemoterápia mellékhatásait. Beszámolók szerint az AHCC hozzájárul a tumor redukálásához és a rákgyógyításhoz, reishi gombával és kínai gyógynövényekkel kombinálva. A megfigyelések szerint ezek a hagyományos gyógymódok az immunrendszer serkentése által hatnak. Két nemrégiben befejezett embereken végzett kísérlet azt is mutatta, hogy az AHCC segíti megerősíteni a vírusos és nem vírusos Hepatitis C-ben szenvedő betegek állapotát is.

forrás: cdn2.hubspot.net

A japán shiitake gomba kivonatát tartalmazó AHCC táplálékkiegészítő segítségével nagy eséllyel megszüntethető a HPV fertőzés. Kezdetben egérkísérletek során bizonyították be, hogy a kombinált aktív hexóz vegyületek 90 napon belül elpusztították a HPV-t, és csökkentették a méhnyakrák növekedésének sebességét is. Az állatkísérletek sikereit követően tíz fertőzött női pácienst vizsgálva figyelték meg az AHCC hatását. A betegek minden nap bevették az előírt mennyiségű táplálékkiegészítőt, a 6 hónapos kúra eredményeképpen 5 nő szervezetéből teljesen eltűnt a vírus. Az AHCC emellett csökkenti a gyulladásokat, hatékony a szív-és érrendszeri megbetegedések esetében, a rákterápia, és az AIDS terápia hatékony kiegészítője. Májregeneráló hatású, segít a hepatitis kezelésében, enyhíti a túlzott stressz egészségkárosító hatásait, valamint a kemoterápia mellékhatásait.

A NOW® AHCC® bizonyos gyógygombák micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonata, mely webshopunkban megrendelhető.

X