Címkék: astaxanthin, heamatococcus, immunerősítés, immunrendszer, mikroalga, premiumvitamin, vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-11-06

Ez a világ legerősebb antioxidánsa-100%-ban természetes

stock-woman-happy-sunset-success-joy-8m1q

A Doctor’s Best Astaxanthin 100%-ban természetes formában tartalmazza a haematococcus pluvialis mikroalga jótékony hatóanyagait.

A természetes astaxhantin a világ legerősebb antioxidánsa, melyet a haematococcus pluvialis mikroalga spórás sejtjei tartalmaznak. Mivel szervezetünk nem tudja termelni, külső forrásból kell bevinnünk. Elősegíti az egészséges véráramlást, megfelelő immunválaszt kiváltására bírja a szervezetet, támogatja az agyi funkciókat, segíti a látást, és a szem egészségét. Jótékony hatást gyakorol a fontos életfunkciókat kezelő sejtmembránokra.

Hatékony védelmet nyújt a sejtkárosodásokkal (például a szabadgyökök okozta károsodásokkal) szemben. Minden sejtünknek van membránja, melyek egészségének fenntartása létfontosságú. A sejtmembránokon belüli intenzív metabolikus aktivitás általában nagymértékben reaktív „szabad gyököt” alkot. Az ilyen szabad gyökök által okozott károsodást antioxidáns aktivitással lehet enyhíteni. Az asztaxantin hatásos antioxidáns védelmet biztosít a szabadgyökök ellen.

forrás: algeanalytics.com

A Haematococcus algatörzs egy hét tenyésztés után grammonként 20-30 mg asztaxantint termel, amely literenként 10-15 mg-ot jelent. Az asztaxantin védőfunkcóinak köszönhetően, mélyalvás állapotában az algák akár több, mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, így a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is átvészelik. Csak akkor ébrednek újra és nyerik vissza eredeti zöld és aktív állapotukat, amikor az életkörülmények ismét megfelelőek lesznek, azaz elég táplálék és víz áll rendelkezésükre és a természeti körülmények már nem szélsőségesek.

A Doctor’s Best Astaxanthin segíti az egészséges érrendszer működést, megfelelő szinten tartja a vérnyomást, és a betegségek kezdetekor a megfelelő immunválaszt kiváltására bírja a szervezetet. Segít csökkenteni az öregedés jeleit, a túlzott ráncosodást, a bőrszárazságot, a túl sok májfoltot, a napozás során kialakult szeplők elburjánzását, segít megvédeni a bőrt a túlzott napozás során létrejövő szabadgyököktől. Támogatja az agyi funkciókat, segíti a látást, és a szem egészségét. Jótékony hatást gyakorol a fontos életfunkciókat kezelő sejtmembránokra.

A Doctor’s Best Astaxanthin AstaPure®-t, a szabadalmaztatott és minőségileg szabályozott természetes asztaxantin forrást tartalmazza. A benne található astaxanthin 20-szor erősebb, mint a szintetikus astaxanthin, és 100%-ban természetes anyagú.

X