Címkék: bokrosgomba, gyógygomba, hernyógomba, immune assist, immunrendszer, lepketapló, mandulagomba, orvosi gomba, premiumvitamin, rák, shiitake Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-10-30

Gyógygombákkal az erős immunrendszerért

maxresdefault

Az egyes gyógygombák egyenként, önmagukban is rendkívül hatékony immunerősítők, ám ötvözve fejtik ki leginkább hatásukat.

Számos vitaminkészítmény, és étrendkiegészítő létezik, melyet az immunrendszer egészségének fenntartása érdekében fejlesztettek ki, ám leghatékonyabbnak mégis a gyógygombák kivonataiból készült készítmények bizonyulnak. Az Aloha Med., Immune Assist™Critical Care Formula többféle gyógygomba kivonatát tartalmazza.

A benne található mandulagomba rákellenes hatása mellett csökkenti az LDL-koleszterin szintjét, jó hatással van a vércukor szinten tartásában, védi a szívet és az ereket. Hatékony vírusos, bakteriális és gombás fertőzések ellen. A hernyógomba minden gyulladásos és autoimmun betegséggel szemben alkalmazható. Kiváló a baktériumok ellen, megköti a szabad gyököket, és természetes antibiotikum. A shiitake gomba gátolja a tumorok kifejődését, és enyhíti a vérkeringési zavarokat. A bokrosgomba szabályozza a vérnyomást, a vércukor- és inzulinszintet, a máj zsíranyagcseréjét, a koleszterin és triglicerid szintet. A reishi gomba többek között hatékony az autoimmun zavarok gyógyításában, vér- és májtisztító hatásának köszönhetően pedig kiváló méregtelenítő. A lepketapló gomba pedig bizonyítottan hatékony rákos kezelések után, fogyasztás gyorsabb felépüléshez vezet.

forrás: blog.mountainroseherbs.com

Immune Assist™ Critical Care Formula amerikai és nemzetközi szabadalom által védett, több mint 200 különböző gomba eredetű immun-stimuláló poliszaharidot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, az amerikai Aloha Medicinals Inc. terméke, a világ egyik legígéretesebb immunrendszer támogatója. Az Immune-Assist™ Critical Care szájon át alkalmazható szer, mely segítheti a  felnőttek és  gyermekek immunrendszerének működését egyaránt.

Szedésével megelőzhető a rákos sejtek kialakulása, és a tumorok növekedése, megakadályozza az áttétek kialakulását. Javítja az általános életminőséget, erősíti az immunrendszert. Az Immune-Assist™ Critical Care Formula a világ egyik legfejlettebb immun formulája, a szervezet természetes védekező-rendszerét támogatja.

X