Címkék: étrendkiegészítő, glükozamin, ízület, ízületi fájdalom, ízületi gyulladás, kondroitin, kötőszövet, msm, pockopás, porc, premiumvitamin, vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-10-27

Az ízületek és porcok fő gyógyítója – Ismerje meg Ön is!

01-is-types-of-leg-pain-take-seriously-485012884-Wavebreakmedia

A Doctor’s Best Glucosamine, Condroitine, MSM csökkenti az ízületi gyulladásokat, és regenerálja a károsodott pocállományt.

Hazánkban mintegy 1-1,5 millió ember szenved ízületi gyulladástól, porckopástól. A betegek száma világszerte növekszik. Az ízületeket a porcok, az ízületi tok, és az ízületi folyadék alkotja. Gyulladás esetén  a tokban található ízületi hártya begyullad, az ízületi folyadék mennyisége nő, ez duzzanatot, fájdalmat okoz. Oka lehet fertőzés, steril gyulladással járó autoimmun folyamat, anyagcserezavar, és kialakulhat más betegségek kísérő tüneteként is. A betegségeket gyakran szteroid-tartalmú gyógyszerekkel kezelik, holott megelőzhető, és más módokon is gyógyítható.

A glükozamin egy szerves vegyület, aminocukor, melynek feladata a porcok egészségének fenntartása. Glükozamint szedő artrózisos betegeknél már 2-3 hét után eredményt tapasztaltak, valamint azt is kimutatták, hogy kondroitinnal együtt szedve elősegítik egymás hatását. A kondroitin-szulfát a porcszövet fő alkotóeleme, vízmegkötő képességű. Ízületi degeneratív folyamatokban csökken a vízmegkötő képesség, a kondroitin képes helyreállítani a porc-anyagcsere egyensúlyt, növeli a kötőszövet rugalmasságát, csökkenti a fájdalmakat és a gyulladást, gyógyítja a károsodott csontokat.  A glükozamin mellett MSM-mel (metil-szulfonil-metán) együtt fejti ki igazán hatását.

forrás: tiresandparts.net

Az MSM egy szerves vegyület, ízületi fájdalomcsillapító, a szerves kén egy formája, az emberi szervezet 4. legfontosabb tápanyaga. Több, mint 150 vegyület alkotóeleme a testben, elengedhetetlen az egészséges kötőszövetekhez és ízületekhez, az enzim aktivitáshoz, a hormonális egyensúlyhoz, és az immunrendszer működéséhez. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású.

A Doctor’s Best Glucosamine, Condroitine, MSM egy olyan csúcsminőségű étrend-kiegészítő, amely a három legfontosabb, leghatásosabb ízületvédő anyagot tartalmazza, ezáltal kedvező hatást gyakorol az ízületi porcokra. Elősegíti az ízületek regenerálódását, javítja azok mozgékonyságát, rendszeres szedésével megszűnhetnek a gyulladásos folyamatok, és felgyorsulhat a káros szövetek gyógyulási folyamata.

 

X