DOCTOR’S BEST Glükozamin, Kondroitin, MSM

8480 Ft (bruttó)

Prémium minőségű étrend-kiegészítő, mely segíti az ízületek normál működését!

A három legfontosabb, leghatásosabb ízületvédő anyagot (glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát és MSM) tartalmazó csúcsminőségű étrend-kiegészítő, mely kedvező hatást gyakorol az ízületi porcokra.
Elősegíti az ízületek regenerálódását, és javítja azok mozgékonyságát.

Csomagolás:
120 kapszula / tégely

Elfogyott

Leírás

A három legfontosabb, leghatásosabb ízületvédő anyagot (glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát és MSM) tartalmazó csúcsminőségű étrend-kiegészítő, mely kedvező hatást gyakorol az ízületi porcokra.
Elősegíti az ízületek regenerálódását, és javítja azok mozgékonyságát.

A három összetevő:

Glükozamin

A glükozamin teremti meg az alapjait az ízületi kötőszövet mindennapos újraépülésének. A kötőszövet ugyanis folyamatos megújulásban van, minthogy folyamatosan elhasználódik és újraképződik. Sajnos az öregedés folyamatának része, hogy ez a megújulás egyre nehézkesebb a szervezet számára, különösen az ízületi porc esetében, melynek szinte nincs keringése.
A proteoglikánok és a glükozaminoglikánok az ízületi porc fő építőelemei, a glükozamin pedig e két anyag fő összetevője, a kondroitinnal együtt. Bár a glükozamin egy természetes aminocukor, az átlagos étrendből nem nagyon érhető el, mivel csak kis számú táplálék tartalmazza kellő mennyiségben.

Kondroitin 
A kondroitin természetesen jelen van a porcban és a kötőszövetekben, és részt vesz a folyadék megkötésében, az ízületek síkosításában.
A kondroitin a glükozaminhoz hasonlóan az ízületi kötőszövet fő alkotórészeinek, a proteoglikánoknak a fő alkotóeleme. Bár a kondroitin is egy természetes aminocukor, ez sem igazán érhető el az átlagos étrendből, mivel a glükozaminhoz hasonlóan ezt is csak kis számú táplálék tartalmazza megfelelő mennyiségben.

MSM
Az MSM egy kéntartalmú vegyület, a súlyának 34%-a kén. A kén használata hosszú múltra tekint vissza, gondoljunk például a kénes fürdőkre, melyeket előszeretettel alkalmaztak mozgásszervi betegségek esetében.
A porcot alkotó glükozaminoglikánok hosszú, láncszerű molekulák. Ezeket a láncokat kén-hidak kapcsolják egymáshoz, megalapozva ezzel stabilitásukat, rugalmasságukat. Épp ezért tartalmaz a készítmény MSM-et a glükozamin mellett.

Kifejezetten ajánljuk sportolóknak, táncosoknak, azoknak, akiknek az ízületei nagy terhelésnak vannak kitéve, és természetesen azoknak, akik nemrég estek át valamilyen térd-, váll-, stb. műtéten.

Felhasználási javaslat: napi 2×2 kapszula, étkezés előtt vagy közben. Legalább három hónapos kúrát ajánlunk, mivel a készítmény nem azonnal fejti ki jótékony hatását.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / 2 KAPSZULA RDA %
Kálium  91 mg  3%
Kloridok  84 mg  2%
Nátrium  28 mg  1%
Glükozamin-szulfát  750 mg  *
Kondroitin-szulfát  600 mg  *
MSM  500 mg  *

* A napi érték nincs megállapítva.

További összetevők: cellulóz, növényi magnézium-sztearát, zselatin.

Nem tartalmazza a következőket: tej, tojás, gabona, glutén, kukorica, szója, cukor, édesítőszer, keményítő, só, tartósítószer.

Kapcsolódó Termékek

Zöldek (Greens)

DR. BEST SPIRULINA

Spirulina kék/zöld alga ami a világ tavaiban és tengeriben megtalálható.…
5890 Ft (bruttó)

Ízületvédők

Specchiasol Leni Complex

Ízületi gyulladást csökkentő, fájdalomcsillapító hatású, a csont, az ízületi, illetve…
5450 Ft (bruttó)

Ízületvédők

NOW glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, MSM

Egészséges ízületekért! Segíti az ízületek normális működését. A DOCTOR’S BEST®…
7850 Ft (bruttó)
X