Címkék: ahcc, betegség, fertőzés, immunrendszer, kemoterápia, megfázás, now ahcc, premiumvitamin, rák Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2019-01-17

Legyengült immunrendszer – Ezek a visszatérő tünetek

Winter-Health-Tips-2018-IC-1200×800

Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és idegen anyagokat. Számos jel utalhat legyengülésére.

Az immunrendszer alulműködésének sokféle következménye lehet. Ha mindig fáradtnak érzi magát, ha könnyen kifullad, és ha kis változások is befolyásolják az energiaszintjét és a hangulatát, az nem természetes, és az immunrendszer alulműködésének egyik tünetét jelenti. Ha gyakran kell antibiotikumokat szednie fül-, tüdő-, torok-, vagy ínygyulladásra, ez is annak a jele, hogy a szervezetében az antitestek nem veszik fel a harcot kellő mértékben a betegség ellen.

Ha könnyedén elkap minden vírust a környezetében, ha 2-3x is megkapja az influenzát minden évben, és problémái vannak a herpesszel, ha gyakran kap vírusos torokfertőzést vagy a megfázás tüneteivel sűrűn küzd, akkor  is egyértelmű, hogy dolgoznia kell az immunrendszerének megerősítésén.

forrás: thefreshtoast.com

Az allergének további kísértést jelentenek a szervezet számára. Ha a szervezete kevésbé képes az allergénekkel felvenni a harcot, az az immunrendszerének rossz állapotát jelzi. Sok esetben az allergiás reakciók sikeresen csillapíthatóak vagy megszüntethetőek az immunrendszer erősítése által. A sebgyógyulás folyamatában fellépő nehézségek is jelezhetnek. Ez általában a cinkhiánnyal áll összefüggésben; a cink elősegíti a sejtregenerálódást és a sebgyógyulást, azonban a jelenség okai eltérőek lehetnek, és senki sem állíthatja, hogy az immunrendszere tökéletes.

Az egyik leghatékonyabb immunrendszer erősítő az AHCC, mely beindítja a szervezet természetes immunválaszát, elpusztítja a vírusokat, és baktériumokat. ( A NOW® AHCC® webshopunkból azonnal megrendelhető.)

Az AHCC a világon a legtöbbet kutatott immunerősítő anyag. 700 klinika használja a világon. Kifejlesztését 1989-ben kezdte meg a University of Tokyo.  Csak Japánban 10 orvosi könyvet adtak ki az AHCC-ről. Mintegy 200 tudományos tanulmány jelent meg róla a világban. Az AHCC egy olyan természetes eredetű vegyület, amelyet speciálisan tenyésztett bizonyos gyógygombák micéliumából nyernek.

X