Címkék: 2019, diéta, egészség, életmód, esi kalory emergency, fogyás, január, kalória, premiumvitamin, sport, vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2019-01-09

Újévi fogadalmak – Mitől működik egy diéta?

TradDiet_F100847174

Új év, új én – sokan indulnak így neki a januárnak. Ám nem elég az elhatározás, cselekedni is szükséges, hiszen aki egészségtelenül étkezik, nem sportol, az hiába várja a csodát.

Ha viszont tenni is elkezdtünk a fogyás érdekében, bizonyos étrendkiegészítők segítségünkre lehetnek, és meggyorsíthatják a folyamatot.

A fogyás egyik alapvető szabálya, hogy kevesebbet együnk és kalóriaszegényebben étkezzünk. Emellett olyan alacsony kalóriatartalmú élelmiszereket is szükséges beillesztenünk az étrendünkbe, amelyek nagy mennyiségű rostot tartalmaznak. Ezek a rostok oldódás után többszörös térfogatúra növekednek, ezáltal csökkenthetve a gyomor szabad kapacitását, így jó lakottságot okozva, elveszi az éhségérzetet. A rostok emellett szabályozzák a bélmozgást, megkönnyíti annak ürülését. Az élelmi rostok hatékony táplálékok elhízáskor és túlsúly csökkentésénél, csökkenthetik az éhségérzetet, és gyakorlatilag nulla kalóriát tartalmaznak.

forrás: cpb-us-w2.wpmucdn.com

A Kalory Emergency tabletta szedését azoknak javasoljuk, akik rendszertelenül étkeznek, de fogyni szeretnének, vagy akiknek egyszerűen nem úgy megy a diétázás, ahogyan azt szeretnék.

A termék összetevői gondoskodnak az egyenletes vércukorszintről, és ezzel egész nap, folyamatosan a zsírégető zónában tartanak. Csökkentik az együtt elfogyasztott ételek GI-értékét.
Az étvágycsökkentő hatást a vércukorszint szabályzás, a magas rosttartalom és az aminosavak jelenléte együttesen segítik elő. Az összetevők a zsírokat felszívódás nélkül kivezetik az emésztőrendszerből, így ezen keresztül is korlátozza az étkezéssel bevitt kalóriák mennyiségét.

Összetevők: fügekaktusz, faseolamin, édeskömény, króm és növényi aminosavak (L-valin és L-prolin). Felhasználási javaslat: 2×1 tabletta főétkezések előtt, bő folyadékkal.

 

X