Címkék: aszkorbinsav, C-vitamin, immunrendszer, liposzómás, prémium vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-10-23

Liposzómás és hagyományos C-vitamin – Mi a különbség?

c

A hagyományos C-vitamin készítmények 80%-a távozik a vizelettel, ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a hasznosul.

Mi is az a liposzóma, és miért jobb a liposzómás C-vitamin, mint a hagyományos?

A liposzóma a szervezetben különféle anyagokat tartalmaz és szállít. Pontosan ugyanaz, mint a sejtjeinkben lévő membránok, ezért a liposzómák a sejtjeinkkel kapcsolódva könnyedén célba juttatják annak tartalmát. Testünk liposzómákat használ a legkülönbözőbb anyagok szállítására. A gyógyszeriparban is használják évtizedek óta a hatóanyagok tökéletes és célirányzott hasznosulása érdekében. A liposzómák lecitin kivonatból állnak, amely más molekulákkal összevont foszfolipideket tartalmaz. Vízzel kombinálva a foszfolipidek mikroszkopikus struktúrákat képeznek, amelyek középpontja vízzel van ellátva. A vízen belül fel lehet oldani más molekulákat, mint például a C-vitamint vagy a glutationt, amelyeknek könnyen kell felszívódniuk a szervezetben.

forrás: https://www.obagi.com

A C-vitamin felszívódásának javítása érdekében liposzómás C-vitamint állítottak elő. A liposzómás C-vitamin alkalmazása esetén a C-vitamin biológiai hozzáférhetősége a szervezetben sokkal magasabb, mint a hagyományos formáké, tabletták vagy kapszuláké. Liposzómás C-vitamin bevitelénél a C-vitamint közvetlenül a liposzómákkal szállítják a véráramba és a sejtekbe. Így a C-vitamin hatékonysága háromszor magasabb, mivel a C-vitamin több órán át a vérben marad. Ezért a liposzómás C-vitamin feltétlenül a legjobb megoldás ennek a vitaminnak a hatékonyságának elérésére a vérben, amely hosszabb ideig biztosítja a C-vitamin magas szintjét.

A CordyCell liposzómás C-vitamint sportolók is előszeretettel használják, hiszen javítja az izmok regenerálódását. Edzések előtt 1000-2000 mg C-vitamin fogyasztása pedig bizonyítottan segítő hatással van az izomláz tüneteinek csökkentésében. A CordyCell liposzómás C-vitamin megrendelhető webáruházunkból!

Kiemelt kép forrás: yandex.com

X