Címkék: doctors best, glucosamine sulfate, glükozamin, glükozamin-szulfát, premiumvitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-05-11

Ízületi panaszok? – Így számoljon le velük!

leg

Ha a porcszövetben csökken a vízmegkötési képesség, a porc veszít víztartalmából, rugalmassága csökken, sérülékenyebb lesz.

Az egészséges porcszövetben a szövet növekedési szakaszának lezárulta után a porc le-és felépülése egyensúlyban van. Az ízületi porcok állapotát ettől kezdve a porcsejtek által termelt sejtközötti állomány minősége és mennyisége, azon belül pedig víztartalma határozza meg.  A rugalmatlan porc terhelés hatására mikrosérüléseket szenved, ami további leépülési folyamatokat indíthat be.

A porckopás akár összes ízületünket is megtámadhatja, mégis a csípő-, térd, váll- és bokaízületek szoktak leginkább problémát jelenteni. A kopás már akkor elkezdődik, amikor tünetek erről még nem adnak hírt. A leggyakoribb panasz a fájdalom és az ízületi merevség, különösen reggel nehéz megmozdítani, munkára fogni a végtagokat. Nevezik reggeli indítási fájdalomnak is. A mozgásszervi panaszok megelőzése és kezelése egyaránt lehetséges némi odafigyeléssel, de ha már kialakult, hosszadalmas és nyűgös dolog javítani a kialakult állapoton.

A Doctor’s Best Glükozamin Szulfát védi az ízületeket, ellátja a porcokat, támogatja az ízületi struktúrát, és az ízületi funkciót, valamint biztosítja a ként a szervezet számára. Erősíti a kötőszöveteket, megőrizve azok egészségét és rugalmasságát. Regenerálja a sérült porcokat, hogy az ízületek működése ezáltal helyreálljon, valamint elősegíti a sérülésekből való felépülést is.

forrás: altibbi.com

A glükozamin-szulfát csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát, serkentheti a krónikus mieloid leukémiás sejtek halálát, csökkentheti a gyulladást szervezetben, gátolja a szuperoxid szabad gyököket. Napi 1000 mg bevitelével fokozni tudjuk kötőszöveteink strukturális szerkezetét. A glükozamin szulfát egy természetes összetevője az emberi porcoknak és segít a porc sérülések regenerációjában. Kiegészítőként ajánlott olyan emberek számára, akiknek sérült a térd ízülete, hiszen segít a felépülésben.

Napi 1500-2000 mg glükozamin szulfát bevitel segít megszünteti  a fájdalmat a sérült ízületekben és segíti a sérült ízületeket a gyógyulásban. Alapvető összetevője a kötőszövet szalagoknak. Fokozza a porckorong működését és gátolja  a porckorong leépülését, növelheti a köröm növekedés mértékét és növeli az erősségét a körömnek, valamint csökkenti a látható ráncok számát.

Különösen ajánlott, térdsérülést szenvedőknek, hiszen nagy segítséget nyújt a gyógyulásban és a felépülésben. Érdemes bevinni táplálék-kiegészítőként, ha ízületi sérülésünk, vagy extrém igénybe vétel esetén mivel a glükozamin segít a regenerálódásban. A leggyakoribb adagolási mód a szájon át történő adagolás, így a hatóanyag 90 %-a felszívódik a bélrendszeren keresztül.

X