Címkék: Aloha Cocoa, étrenkiegészítő, kakaó, kakaópor, organikus, premiumvitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-04-10

Az „istenek eledele” – kakaóval az egészségért

NUTRITION

A kakaó fogyasztása a maja és azték kultúráig nyúlik vissza. Régebben a belőle készült csokoládé ital magas rangú férfiak kiváltsága volt. 

A kakaó vagy kakaófa a mályvafélék családjába tartozó faj. Latin elnevezésének (Theobromacacao) jelentése: az istenek eledele. Az amerikai bennszülöttek régóta ismerték a kakaófát, izgatószerként, tápszerként és fizetőeszközként egyaránt használták. Európába Kolombusz révén jutott el, a 17. században terjedt el a fogyasztása.

Termése a kakaóbab, az élelmiszeriparban fontos szerepet tölt be: a kakaóvaj, csokoládé és kakaópor alapanyagaként kerül felhasználásra.Alkaloidjai metilxantinok, amelyek egyike a kávéban is megtalálható koffein, azonban ezt a kakaóbab kisebb mennyiségben tartalmazza.

Az Aloha Cocoa – organikus kakaópor egy 100% ökológia termesztésből származó bio kakaóbabból készült italpor, bio kókuszvirág cukor és bio gyógygomba kivonatokkal keverve, amelynek fogyasztása kényelmes és tökéletes megoldást biztosít az egész család számára. Az Aloha Cocoa összes alkotóeleme FAIRTRADE gazdálkodásból származik. Az Aloha Cocoa – organikus kakaópor összetevői: organikus kókuszvirág cukor (Cocos nucifera), kakaópor (Theobroma cacao), mandulagomba (Agaricus blazei), kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum), maitake (Grifola frondosa), shiitake (Lentinula edodes).

forrás: http://ghn.ge/

Az organikus kókuszvirág cukor alacsony glikémiás indexű (35), így bátran fogyaszthatják a cukorbetegségben szenvedők, sportolók és a gyerekek is. Felmérések bebizonyították, hogy az összes élelmiszer közül a kakaót szeretik a legtöbben a föld bármely táján. Az Aloha Cocoa nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, ízfokozót, tartósítószert és könnyen beilleszthető a vegán-, diétás-, és bármilyen aktív étrendbe.

Fogyasztani a következőképpen érdemes: egy kanál Aloha Cocoa-t keverjük 1-2 dl felmelegített tejhez és nincs más hátra, mint élvezni a tökéletes csokoládé ízét minden egyes kortyban. Próbálja ki akár kókusz vagy mandula tejhez keverve is. Az Aloha Cocoa – organikus kakaópor NEM TARTALMAZ tartósítószert, színezéket, hozzáadott aromát és hozzáadott sót sem, valamint aflatoxint sem. A termék glutén mentes, valamint tejterméket, tojást, szóját és olajos magvakat sem tartalmaz.

X