Címkék: antioxidáns, daganatos betegségek, E-vitamin, Now® e-400, öregedés, premiumvitamin, rák, szabadgyökök, vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-04-03

Életerő minden nap – ez a vitamin biztosítja

265024-jump

Az E-vitamin fontos a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében.

Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin, amely antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis segít semlegesíteni a szervezetben felhalmozódott, káros hatású szabad gyököket. A hiányából fakadó betegséget leszámítva nincs egyértelmű tudományos bizonyíték az ajánlott napi mennyiségen túli használat pozitív vagy negatív hatásaira. A különböző betegségek megelőzésében és/vagy kezelésében játszott szerepét jelenleg is vizsgálják.

Annyit viszont tudunk, hogy az E-vitamin antioxidáns tulajdonsága elismert tény, és kiemelt szerepe van a szabad gyökök elleni küzdelemben. Az oxidáció, ami szabadgyök-képződéssel jár, természetes élettani folyamat, az anyagcsere velejárója. Amikor túl sok szabad gyök képződik, a szervezet nem képes hatástalanítani őket. A szabadgyök-megkötéssel elejét lehet venni olyan súlyos betegségeknek, mint az érelmeszesedés, keringési rendellenességek, szívkoszorúér-szűkület, rögösödés a vérben vagy a daganatok kialakulása.

forrás: www.naturalnews.com

Legjobb E-vitamin forrásaink a növényi olajok, tehát a napraforgó-, búzacsíra-, tökmag-, olíva- kukoricaolaj, a búzacsíra és az egyéb gabonacsírák, a zöld növények. Az állati eredetű élelmiszerek E-vitamin tartalma nagyban függ az állatok takarmányozásától, de általánosságban a hús, a máj és a tojás tartalmaz jelentősebb mennyiségű vitamint. Amennyiben táplálékunk nem tartalmaz megfelelő E-vitamint, érdemes külsö forrásból bevinnünk azt.

A Now® e-400 MT E-vitamin kapszulánként 400 NE E-vitamint tartalmaz, már napi 1 kapszulával biztosíthatjuk a szervezet számára elegendő vitaminbevitelt. Segít semlegesíteni a szabadgyököket, szerepet játszik a gyulladásos folyamatok akadályozásában, hatásos a cigarettafüstből, és más szennyező anyagokból származó mérgek ellen. Megakadályozza a véralvadékok keletkezését, illetve elősegíti azok oldódását, emellett megakadályozza a durva hegesedéseket is, mind külsőleg, mind belsőleg, sőt az égési sebek gyógyulását is meggyorsítja.

 

X