Címkék: C-vitamin, család, Dr. Turi, egészség, immunerősítés, immunrendszer, liposzómás, premiumvitamin, vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2018-03-07

Egy igazán hatásos C-vitamin készítmény – az egész családnak!

Vitamin-C

A C-vitaminnak fontos szerepe van a kötőszövet, a fogak, az íny és a csontok felépítésében, és a stressz kivédésében.

A C-vitamint a táplálékkal juttatjuk szervezetünkbe, ugyanis testünk nem képes saját maga előállítani.  Sokrétű szerepet tölt be az emberi szervezetben. Elősegíti a vas bélben való felszívódását, részt vesz a kollagénrostok termelődésében és biztosítja szilárdágukat. Antioxidáns képessége miatt véd a szabadgyökök kialakulásával szemben. Terhesség alatt nő a vas- és C-vitamin-igény, ezért szedése fokozottan ajánlott, valamint kisgyermekek normális fejlődéséhez is szükség van megfelelő mennyiségű C-vitaminra. Természetes formában a paprika, a fekete ribizli, a homoktövis, a kivi, a citrusfélék, a brokkoli, a paradicsom, a káposzta, a karalábé és a burgonya, a fekete áfonya, a naspolya, a füge, a vadcseresznye, a málna és nem utolsó sorban a csipkebogyó kiváló természetes C-vitamin-források.

forrás: mentalfitnessguru.hu

Nem mindegy viszont, hogy ha táplálékon kívüli külső forrásból szeretnék bevinni, akkor milyen terméket választunk. A Dr. Turi Liposzómás C-vitamin 95%-ban hasznosul, hiszen a vékonybélből tökéletesen felszívódik, innen a vérkedingésbe kerül, és oldott hatóanyagtartalma közvetlenül a sejtekhez jut. Sejthártyánk felépítése a liposzómás C-vitamin foszfolipid burkához hasonló, ezért a foszfolipid burok könnyedén juttatja a sejtjeinkbe a benne lévő oldott C-vitamint. Ilyen fokú hasznosulást a liposzómás C-vitaminok megjelenése előtt csak az infúzióban, vagy a vénás injekcióban adott C-vitamin esetében tudtak elérni.

A termék 100×100 mg C-vitamint tartalmaz, egy adag 5 ml-t tesz ki, amely 100 mg C-vitaminnak felel meg. Nem tartalmaz szóját, napraforgó lecitinből készült, alapja szennyeződésektől mentes desztillált víz.

X