Címkék: ásványi anyag, d-vitamin, japán, kacium, korall, magnézium, Okinawa, premiumvitamin, vitamin Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-11-20

A leghatékonyabb kalciumforrás – egyenesen Japánból

eletuket_a_luxusert_korallok_a_tenger_ekkovei_02

A korall kalcium számos értékes ásványi anyagot tartalmaz, csontjaink és izmaink elengedhetetlen tápanyaga.

A Japánban található Okinawa szigete a világon létező 800 féle korallból 200-nak ad otthont. Ezek a korallok természetes erózió következtében képződnek, 74 féle ásványi anyagot tartalmaznak, többek között szerves kalciumot, és magnéziumot. A NOW® CORAL CALCIUM PLUS  tartalmazza ezt a 100%-ban természetes kalciumforrást, mely helyreállítja az elszennyeződött szervezet egészséges állapotát, megakadályozza a csontritkulást, hatékony a magas vérnyomással szemben.

A kalcium létfontosságú ásványi anyag. Felel a csontok épségéért, az izmok, és idegek egészségéért, segíti a véralvadást, és minden sejtnek, illetve szövetnek szüksége van rá. A NOW® CORAL CALCIUM PLUS a kalcium és a magnézium mellett D-vitamint is tartalmaz, mely segíti a kalcium bélből való felszívódását, és a vizelettel való kiválasztás csökkenését. A korall kalcium számos nyomelemet tartalmaz, melyek elengedhetetlenek a csontok egészségéhez, és a megfelelő enzim aktivitáshoz.

forrás: origo.hu

A szárazföldi, vagy más néven fosszilis korall nem érintkezik a szennyezett vizekkel. 85%-a kalcium-karbonát, mely sokkal hatékonyan épül be a szervezetbe, mint az egyéb eredetű kalcium. Nem élő korall zátonyból, hanem a talajszint feletti források környezetkímélő módszerrel történő feltárásából származik. A fosszilis korallokban magnézium-karbonát is található, mely funkcióiban szorosan kötődik a kalciumhoz, és létfontosságú ásványi anyag. A NOW® CORAL CALCIUM PLUS 100 kapszulát tartalmaz, kapszulánként 200 IU D-vitamin, 250 mg kalcium, 125 mg magnézium, és 715 mg korall kalcium található benne.

A korall kalcium kiegészítő kezelése lehet daganatos betegségeknek is, segíthet az idegrendszeri gondokban, a túlsúly leadásában, és az elsavasodásban. Mivel hozzáadott D-vitamint tartalmaz, csökkenti e vitamin hiányából eredő megbetegedéseket is, mint pl. az angolkór, vagy a depresszió.

 

X