Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-08-24

Gyakorta betegszik meg nyáron? Újból és újból előjönnek ugyanazok a panaszok?

no

Megfelelő immunerősítéssel mindez megakadályozható!

A leggyakoribb nyári betegségek a hasmenés, a különböző légúti és influenzaszerű megbetegedések, a gombás fertőzések, az érrendszeri-és vérnyomás rendellenességek, valamint a napszúrás és a napégés. Ha kellőképpen odafigyelünk a megelőzésre, elkerülhetjük a betegségekkel járó kellemetlenségeket, és élvezhetjük nyári szabadságunk minden percét. A megoldás az immunrendszer erősítése. De mégis melyik módszerhez forduljunk?

A Doctor’s Best Astaxanthin természetes asztaxantint, egy rendkívül értékes karotinoidot tartalmaz, mely a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismertté. Segíti az egészséges érrendszer működést, megfelelő szinten tartja a vérnyomást, és a betegségek kezdetekor a megfelelő immunválaszt kiváltására bírja a szervezetet. Segít csökkenteni az öregedés jeleit, a túlzott ráncosodást, a bőrszárazságot, a túl sok májfoltot, a napozás során kialakult szeplők elburjánzását, segít megvédeni a bőrt a túlzott napozás során létrejövő szabadgyököktől. Támogatja az agyi funkciókat, segíti a látást, és a szem egészségét. Jótékony hatást gyakorol a fontos életfunkciókat kezelő sejtmembránokra.

Drogériákban kapható szintetikus szer helyett fogyasszuk inkább a Doctor’s Best Astaxanthin, mely AstaPure®-t, a szabadalmaztatott és minőségileg szabályozott természetes asztaxantin forrást tartalmazza. A benne található astaxanthin 20-szor erősebb, mint a szintetikus astaxanthin, és 100%-ban természetes anyagú.

X