Olimp Labs Stress Control (stressz kontroll)

1940 Ft (bruttó)

KONTROLL ALATT A STRESSZ! – Stress Control

5 standardizált adaptogén kivonat keveréke a depresszió és a kimerültség ellen. Az összetevők segítenek a stresszhez való alkalmazkodásban és a jó szellemi állapot megtartásában. Megerősítik az idegrendszert szellemi és fizikai túlterhelés esetén. Természetesen javítják a koncentrációt, a kreatív gondolkodási funkciókat, az észlelési képességet és a kedélyállapotot. Csökkentik az extrém indulatokat és érzelmeket (düh, szomorúság, depresszió), a figyelemzavarokat és a kísérő tüneteket, mint a fejfájás.

Csomagolás:
30 kapszula / doboz

Leírás

Összetevői a Rózsagyökér, Astragalus, Ashwagandha ginseng, Sziberiai ginseng, Maca + L-teanine és magnézium, melyek természetes stressz csökkentők.

Az adaptogének aktív hatóanyagai felerősítik a test alkalmazkodási képességeit a mindennapi stresszel szemben. Különösen ajánlott olyan személyeknek, akik környezeti stressznek vannak kitéve, folytonos rohanásban élnek, olyan elfoglaltságúaknak, akik munkája nagy felelősséget igényel és/vagy magas fizikai és szellemi munkaterhelést okoz. A készítmény ajánlott minden olyan felnőttnek, aki az ingerek (stresszorok) túlreagálásától és ehhez köthető problémáktól szenvednek.

Milyen hatásai vannak a stressznek a szervezetben?
A felnőtt lakosság közel 65 százaléka nap, mint nap megtapasztalja a stressz következményeit és sajnos ez a szám növekszik. Olyan világban élünk, amiben a stressz mindennapi életünk lényeges eleme, otthon is és a munkában is. A stressz a szervezet természetes védekezési mechanizmusa, amit tökéletesen működik olyan helyzetekben, mint a hirtelen veszély, amely esetben az ingerekre (stresszorok) gyors reagálás szükségeltetik, azonban káros hatásai lehetnek, ha ez túl sokáig tart. Ha a stresszt a mindennapi kihívások okozzák és testünk a képességein túl teljesít, valamint nincs ideje a regenerálódásra idegesnek, kimerültnek, ingerültnek, és folyamatosan fáradtnak érezzük magunkat. A folyamatos stressz komoly következménnyel jár. Változásokat hozhat a viselkedésünkben, az észlelési funkciókban és érzelmeinkben. A stressz legismertebb jegyei étvágytalanság vagy kényszeres evés, függőségek (alkohol, cigaretta, kávé) gyors és mély lélegzetvétel, túlzott izzadás, a nemi vágy csökkenése, a társasági viselkedés változása, alvási zavarok, rémálmok. A stressz folyamatosan csökkenti az immunrendszerünk reagálását és akadályozza az idegrendszer megfelelő működését, ami a koncentrálási és kreatív gondolkodási, valamint az észlelési képességünk csökkenéséhez vezet. Csökkenti a teljesítési képességünket, extrém indulatokat és érzelmeket vált ki (düh, szomorúság, depresszió), a megnövekedett aktivitásból és mozgósításból a kimerültségbe és erőtlenségbe vezet.

Mik azok az ADAPTOGÉNEK és hogyan hatnak az emberi testre stresszes helyzetekben?
Manapság lehetetlen elkerülni a stresszt, de megtanulhatjuk, hogyan kezeljük és kontrolláljuk a tüneteit. A természet segítséget nyújt számunkra az adaptogének által. Ezek az anyagok növelik a test alkalmazkodási képességeit a változékony környezeti körülményekkel szemben. A legtöbb adaptogén növényekből nyerhető, amelyek biológiailag aktív hatóanyagai az emberi testen szabályozó hatást fejthetnek ki, felerősítve a minden nap megtapasztalt stresszel teli ingerekkel szembeni ellenállását. Nem altató, hanem csak alkalmazkodó és mozgósító hatásuk van, ezáltal-ellentétben a füvekből készített nyugtatókkal, mint például a macskagyökérfű-nincs összezavaró hatásuk, hanem megnövelik a kognitív képességeket, növelik a koncentrálási és logikus gondolkodási képességeket. Az adaptogéneknek testhez alkalmazkodó képességei vannak, segítik a stressz tényezőkre való reagálást, melyekkel otthon és a munkahelyen is szembesülünk.

Milyen módon segítik a STRESS CONTROL-ban lévő aktív adaptogének a stressz hatásainak kezelését?
A STRESS CONTROL speciálisan választott adaptogének keveréke szabványosított kivonatok formájában, feldúsítva L-teanine-al , magnéziummal, B6-és B6-vitaminnal. A STRESS CONTROL – t azért alkották, hogy olyan aktív összetevőket használjon, melyek tudományosan bizonyítottan segítik a test alkalmazkodási képességeit a stresszel szemben.

Aranygyökér kivonat (Rhodiola rosea), a rosavinok növelik a munkakapacitást, előnyösen hatnak a fizikai és szellemi képességekre, csökkentik a kimerülést és felerősítik a testi és lelki stresszel szembeni ellenállást.

Astragalus kivonat (Astragalus membranaceus),a poliszacharidok serkentik az immunrendszer teljesítményét (javítják a memóriát és koncentrációt) és előnyösen hatnak a reagálására.

Ashwagandha kivonat (Withania somnifera), a vitanolidok, melyek segítenek megszabadulni a krónikus stressz hatásaitól,erősítik a kognitív képességeket (javítja az emlékezetet és koncentrációt), előnyös hatással léve az immunrendszerre.

Szibériai ginzeng kivonat (Eleutherococcus senticosus), az eleutherozidok a hosszú távú stressz által okozott kiterjedt szellemi és fizikai kimerülés ellen erősítik a testet, képesek a koncentrálási képességet valamint a munkateljesítményt javítani, különösen krónikus fáradtság esetén.

Maca gyökér kivonat (Lepidium meyenii) természetes táplálkozási hatóanyagokat tartalmaz, vitaminokat és ásványokat, olyan tulajdonságaik vannak, amik segítik a testet a káros környezeti hatásokhoz való alkalmazkodáshoz, növelik az idegrendszer teljesítményét.

L-theanine a zöld tea egy összetevője úgy hívják, hogy relaxáló amino sav tulajdonságainak köszönhetően (közvetlenül hat az agyi tevékenyégre, elősegítve az alfa hullámok ténykedését, ami az agyi relaxáció jele). Az L-theanine nem okoz álmosságot, fokozza a tanulási és koncentrálás folyamatát, valamint javítja az önérzetet.

Felhasználási javaslatunk: naponta 1-3 kapszula, étkezés után bő folyadékkal.

Összetétel:

Tápanyagok / hatóanyagok: / kapszula /3 kapszula
Aranygyökér kivonat
4% rosavinnal   (Rhodiola rosea L.)
  100 mg   300 mg
 Astralagus kivonat  20% poliszaharidokkal
(Astragalus membranaceus L.)
  100 mg  300 mg
 Ashwaghanda 1.5% vitanolidokkal
(Withania somnifera)
 66.6 mg  200 mg
 Szibéria ginzeng-gyökér kivonat
0.8% eleutherozidokkal (Eleutherococcus senticosus)
 33.3 mg  100 mg
 Maca-gyökér kivonat 4:1
(Lepidium meyenii)
 33.3 mg  100 mg
  L-theanine ( zöld tea összetevője, relaxáló aminosav)  33.3 mg  100 mg
Magnézium  100 mg  300 mg
Pantotén-sav  30 mg  90 mg
B6-vitamin  16.6 mg  50 mg

Egyéb összetevők:  aranygyökér kivonat, Astragalus kivonat, ashwagandha kivonat, szibériai ginzeng kivonat, maca-gyökér kivonat, L-theanine, magnézium-oxid, kalcium D-pantothenát – pantotén sav, pyridoxin hidroklorid (B6-vitamin), mikrokristályos cellulóz – térfogatnövelő, magnézium sztearát – aktív szén, kapszula (zselatin), színezék: E171.

Kapcsolódó Termékek

Vitaminok

Bio-Karotine E-vitaminnal

A béta-karotin az A-vitamin elővitaminja. Az A-vitamin hozzájárul az egészséges…
2090 Ft (bruttó)

Vitaminok

Olimp Beta Solar™ (napozóvitamin)

Szép és egészséges barnaságért! A Beta Solar™ hármas mátrixa komplex…
2580 Ft (bruttó)

Vitaminok

Now® B-50 B-vitamin komplex

Ezt a terméket a B-vitamin hiány pótlására, illetve leküzdésére ajánljuk!…
5280 Ft (bruttó)
X