NOR-OIL™ SZŰZ LAZACOLAJ KISMAMÁKNAK

5590 Ft (bruttó)

A világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolaja!
Norvég termék.

NOR-OIL Szűz Lazacolaj kapszula kiemelten friss, prémium minőségű Omega-3 forrás.

 

Tiszta, friss, Omega-3 zsírsavakban gazdag norvég lazacolaj kapszula, mely magas DPA zsírsav tartalommal rendelkezik.
Tartósítószermentes, természetes antioxidánst tartalmaz, mely biztosítja frissességének megőrzését.

NOR-OIL Szűz Lazacolaj kapszula szedése segíti a szív, az agy, az immunrendszer és az idegrendszer normál működését.
Asztma, látászavar, hiperaktivitás, koncentrációs és tanulási zavarok esetén is sokat segíthet, csakúgy, mint a koraszülés és a szülés utáni depresszió megelőzésében.
A mellrák és a vastagbélrák megelőzésében, illetve a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésében is fontos szerepet játszhat.

Csomagolás:
60 lágykapszula / tégely

Elfogyott

Leírás

A folsav és a várandósság kapcsolata:
Várandósság alatt megnő a szervezet folsav igénye!

Elsősorban a velőcső-záródási rendellenességek megelőzése miatt van nagy szerepe a kiemelt folsav bevitelnek, hiszen a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav megfelelő  mennyiségű jelenlétében megy végbe hibátlanul.
A terhesség során a magzat fejlődését leginkább a sejtosztódás határozza meg, ezért a megfelelő mennyiségű folsav bevitele a DNS előállításában betöltött szerepe miatt rendkívül fontos.

A napi szükséglet 0,05-0,2 mg, ami terhesség alatt 0,3-0,4 mg-ra nő. Így a terhességre való felkészülés alatt, illetve a terhesség első 12 hetében az ajánlott napi adag napi 0,4 mg, azaz 400 mcg. Maximálisan napi 1 mg vehető be!

Mik is azok a velőcsőzáródási rendellenességek?  
A velőcsőzáródási rendellenességek (agy- és koponyahiány, nyitott gerinc) a leggyakoribb fejlődési rendellenességek közé tartoznak.
A magzati idegrendszer fejlődése során az agy és a gerincvelő az úgynevezett velőlemezből alakul ki, amely normális esetben velőcsővé záródik. Ha ez a záródás elmarad vagy nem teljes, akkor beszélünk velőcső záródási rendellenességről.
A velőcső  záródására a terhesség 28. napjára fejeződik be.

A folsav bevitele azért javasolt kismamáknak, mert:

  • Hozzájárul a normál vérképződéshez
  • Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez
  • Hozzájárul a normál pszichológiai funkciók fenntartásához
  • Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez
  • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokbanA terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében
  • Részt vesz a normál aminosav-szintézisben.

A világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolaja!

A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kapszula kiemelten friss, prémium minőségű Omega-3 forrás.

Tiszta, friss, Omega-3 zsírsavakban gazdag norvég lazacolaj kapszula, mely magas DPA zsírsav tartalommal rendelkezik. Tartósítószermentes, természetes antioxidánst tartalmaz, mely biztosítja frissességének megőrzését.

A lazacok tenyésztésének, és az olaj gyártásának teljes folyamata Norvégiában, a Nordlaks lazacfarmon, magas minőségi követelmények között történik. A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan eljárásra, mely akár több órán át tartó, 180-250 °C-ra történő hevítéssel jár együtt.

NOR-OIL Szűz Lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 °C-on, azaz párolási hőmérsékleten), max. 2 percig tartó eljárással kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait, és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít. Olyan, mint amikor FRISS LAZACOT fogyaszt!

Az olaj extra frissességét a kihalászástól számított 75 percen belüli kinyeréssel érik el. Az olajhoz adott Super Freshtermészetes antioxidáns koncentrátum teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává. A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kiemelten friss, TOTOX értéke < 2 az olaj kinyerésének pillanatában, ezért prémium minőségű Omega-3 forrás.

Rubin tanulmány

A norvég, 196. számú Rubin tanulmány 2010 szeptemberében került publikálásra. Ez egy megrázó eredménnyel bíró tanulmány a norvég piacon kereskedelmi forgalomban lévő Omega-3 termékek minőségével kapcsolatban. 113 terméket vizsgáltak meg az áruházakban, gyógyszertárakban, bioboltokban és az interneten kapható Omega-3 termékek közül. Ezen termékek frissességét, oxidáltságuk mértékét vizsgálták, melyet a TOTOX (teljes oxidáltság) érték használatával tettek meg. A Rubin tanulmány alapján mindössze 4 termék teljesítette a GOED max. 26-os határértékét, ezek közül is a NOR-OIL Szűz Lazacolaj forrásának, a Nordlaks lazacfarm olajának volt a legjobb értéke!
A kapszula anyaga lágy zselatin, mely könnyű felszívódást biztosít, és megőrzi a kapszula tartalmának minőségét.

Javasolt a készítmény alkalmazása az kismamáknak a várandósságuk elején, a születendő gyermek velőcső elzáródásának megelőzése érdekében.

Felhasználási javaslat: Kismamáknak naponta 2 kapszulát ajánlunk.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / KAPSZULA
 Friss, szűz lazacolaj   1000 mg
Omega-3 zsírsavak, amiből:  215 mg
    EPA zsírsavak   48 mg
    DHA zsírsavak   72 mg
    DPA zsírsavak   25 mg
    Egyéb Omega-3 zsírsavak   70 mg
 Más zsírsavak  785 mg
 Folsav  400 mcg

A termék a szűz lazacolaj mellett még tartalmaz természetes antioxidánsokat (természetes tokoferolok, rozmaring kivonat), folsavat, lágy zselatin kapszulát.

Kapcsolódó Termékek

Halolajok

Nor-Oil Citromos Lazacolaj Kapszula (felnőtt)

A Szűz Lazacolaj kapszula előállítása – úgy mint a benne…
4460 Ft (bruttó)

Zöldek (Greens)

ALG-BÖRJE ALGA TABLETTA

A természet multivitaminja! Svéd technológiával készített, izlandi alga. Tisztít, táplál,…
4080 Ft (bruttó)

Halolajok

NOR-OIL™ SZŰZ LAZACOLAJ RÁGÓKAPSZULA GYERMEKEKNEK

A világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajából! Norvég termék. A NOR-OIL™ Szűz…
4490 Ft (bruttó)
X