NOW glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, MSM

7850 Ft (bruttó)

Egészséges ízületekért!

Segíti az ízületek normális működését. A DOCTOR’S BEST® Glükózamin, kondroitin & metil-szulfonil-metán terméke a három legnépszerűbb és leghatásosabb tápanyagot egyesíti egy étrendi kiegészítőben, melyek támogatják az egészséges ízületeket.

Csomagolás:
90 kapszula / tégely

Leírás

Mind a glükózamin, mind pedig a kondroitin 100% szulfát, ezeknek a tápanyagoknak a legkeresettebb formája. Ráadásul metil-szulfonil-metánt is tartalmaz, a kén egy szerves formáját, mely minden élő szervezetben megtalálható.

glükózamin-szulfát serkenti a porcsejtek glükózaminoglikán és proteoglikán szintézisét, ami azt jelenti, hogy a porcsejtek sejtközötti állomány-termelése fokozódik. A porcszövet ezután nagyobb sikerrel tartja vissza a sejtközötti állományában a vizet, fokozva ezzel ellenállóképességét a nyomással, ütődésekkel szemben.

kondroitin-szulfát fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, segíti a porc rugalmasságának helyreállítását. A porcot bontó enzimek inaktiválásában is részt vesz, ezáltal gátolja a porcpusztulást és gyulladásgátló. Az ízületekben növeli a hialuronsav-szintet, emeli az ízületi folyadék viszkozitását. Hatása nem azonnal érzékelhető, rendszeres szedéssel 2-3 hét múlva várhatunk hatást. Az elért eredmény azonban a szedés után is hosszú ideig megmarad.

Az MSM-nek elsősorban a glükózamin-szulfáttal együtt adva figyelték meg porcvédő hatását. Gyulladásgátló és antiallergén, mivel a sejtek felszínén olyan receptorokhoz kötődik, amelyek amúgy könnyen lesznek allergén anyagok horgonyzóhelyei. Bizonyítékok vannak gyulladásgátló hatására ízületi és izomláz és -fájdalmak esetén. A sportolóknál izommerevség és fájdalom ellen, túlterhelt szalagok, izmok, ízületek kúrálására vált be. A beteg ízületek kikapcsolásában résztvevő, túlterhelt izmok izomlázát, -fájdalmát is enyhíti.

A porcvédő anyagok hatékonyságukról eltérő vélemények vannak. Regeneráló, gyógyító képességről nem beszélhetünk, de bizonyos, hogy segítenek megőrizni az ízületek működőképességét, mi több, közvetetten fájdalomcsillapító, gyulladásgátló hatásúak. A porcok védelmére int, hogy a porckopásos folyamatok jelenlegi tudásunk szerint nem fordíthatók vissza!

Felhasználási javaslat: naponta 3 kapszula szedését ajánljuk étkezés közben, vagy éhgyomorra.

Figyelmeztetés: amennyiben Ön tud róla, hogy allerigiás a rákfélékre, úgy jelen termék alkalmazását nem ajánljuk Önnek!

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / 3 KAPSZULA
 Nátrium  110 mg
 Kálium (kálium-kloridból)  245 mg
 Glükózamin-szulfát
(1500 mg komplex glükózamin kálium-szulfátból)
 1100 mg
 Kondroitin nátrium-szulfát
(szarvasmarhafélék porcogójából)
 1200 mg
 MSM (metil-szulfonil-metán)  300 mg

Egyéb összetevők: zselatin (kapszula), növényi eredetű magnézium-sztearát .

Mindezeket kívül az alábbi rákfélékből való származékokat is tartalmaz: tengeri rák, garnélarák, homár, édesvízi rák.

Kapcsolódó Termékek

Ízületvédők

DOCTOR’S BEST HIALURONSAV

A hialuronsav és a kollagén alapvető-struktúrális fontosságú a bőr szöveteinek,…
7880 Ft (bruttó)

Növényi olajok

NOW SUNFLOWER LECITHIN

A lecitin serkenti az agyműködést, a memóriát és a koncentrációs képességet, enyhíti,…
2780 Ft (bruttó)

Zöldek (Greens)

DOCTOR’S BEST BEST ASTAXANTHIN

A Doctor’s Best® Best Astaxanthin étrend-kiegészítő természetes asztaxantint (BioAstin®), egy rendkívül…
14480 Ft (bruttó)
X