DOCTOR’S BEST BEST SAW PALMETTO(fűrészpálma)

8480 Ft (bruttó)

Doctor’s Best® Best Saw Palmetto Standardized Extract garantált minőségű tiszta fűrészpálma kivonat, mely 85-95%-ban tartalmaz zsírsavakat és szterolokat, amik a gyógynövény hatóanyagát adják.
A termék egyike a világ vezető gyógynövénykészítményeinek a prosztata támogatás területén, hisz a fűrészpálma kivonata képes jelentős javulást eredményezni a prosztata, és a vele összefüggő húgyúti funkciók tekintetében.

A kivonat mentes az oldott maradékoktól!

 

Csomagolás:
60 lágykapszula / tégely

Elfogyott

Leírás

Doctor’s Best® Best Saw Palmetto Standardized Extract  tiszta fűrészpálma kivonat egyike a világ vezető gyógynövénykészítményeinek a prosztata támogatás területén. Széles körben idézett klinikai vizsgálatok során már az 1980-as években egyértelműen megállapították, hogy a fűrészpálma kivonata képes jelentős javulást eredményezni a prosztata, és a vele összefüggő húgyúti funkciók területén. A Doctor’s Best® Best Saw Palmetto Standardized Extract  legfontosabb hatóanyagai segítenek a prosztata szerkezetének normalizálásában.

Ahogy a férfiak a középkor felé közelednek, és azon túlhaladnak, szervezetükben hormonális változások történnek, melyek hatással lehetnek a prosztatára. A dihidrotesztoszteron (DHT), a normál tesztoszteron metabolitjának szintje megnövekszik, és ez, valamint a fokozott DHT receptorok kötődése a prosztata sejtjeihez eredményezik azt, hogy a prosztata szövete növekedésnek indul. Ez a szövetnövekedés a prosztata egy részén keletkezik, mely körülveszi a húgycsövet, ezáltal szoríthatja a húgycsövet a vizelet ürítésekor, ami húgyúti zavarokat idézhet elő.

A fűrészpálma kivonat gátolja az 5-alfa-reduktáz enzimet, mely a tesztoszteron DHT-vá alakulását irányítja. Ezenkívül a fűrészpálma kivonat blokkolja a DHT prosztata sejtekhez való kötődését. Ezen mechanizmusoknak köszönhetően úgy gondolják, hogy a fűrészpálma kivonatnak pozitív hatása van a prosztata szerkezetére.

Klinikai vizsgálatok során a fűrészpálma kivonat használata mérhető javulást eredményezett a prosztata méretét illetően, így az érintettek életminősége is javult.

A fűrészpálma kivonat biztonságos, és gyakorlatilag mentes a mellékhatásoktól!

Összefoglalva a fűrészpálma kivonat a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:

– jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH – Benign Prostatic Hyperplasia)
– alacsony libidó
– húgyúti problémák, főleg férfiaknál
– congestio (verőeres vérbőség)
– köhögés
– asztma
– bronchitis
– menstruációs fájdalmak
– medencegyulladás
– sterilitás

A fűrészpálma hatékonyságát a benne lévő természetes zsírsavaknak és szteroloknak köszönheti. Ezek közé tartozik az olajsav, a laurinsav, a kampaszterol, a sztigmaszterol, a béta-szitoszterin és mások. A Doctor’s Best® Best Saw Palmetto Standardized Extract  minőségi színvonalát a fűrészpálma kivonat magas zsírsav és szterol koncentrációja adja, ami akár a 95%-ot is elérheti.

 

Ha Ön úgy érzi, hogy vízsugara nem a régi, vagy diagnosztizált prosztata és/vagy húgyúti problémái vannak, akkor ajánljuk Önnek a termék használatát.

Felhasználási javaslat: napi 1 lágykapszula az ajánlott mennyiség.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / 1 LÁGYKAPSZULA
Fűrészpálma kivonat  320 mg

A kapszula anyaga zselatin, ezenkívül még glicerint tartalmaz.

Kapcsolódó Termékek

Gyógynövények

DOCTOR’S BEST EXTRA STRENGTH GINKGO 120 MG

Garantált mennyiségű és minőségű, szigorúen ellenőrzött hatóanyag! Extra erős! A Ginkgo…
4980 Ft (bruttó)

Gyógynövények

ÁZSIAI GÁZLÓ (ERBA VITA)

Az ázsiai gázló javallott szakadékony hajszálerek, rozácea, ekcéma, pszoriazis, visszértágulat,…
2690 Ft (bruttó)

Gyógynövények

Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum 500ml

A GYOMOR ÉS A BELEK EGYENSÚLYÁÉRT! A Papaya gyümölcséből és…
4790 Ft (bruttó)
X