OLIMP LABS GARLICIN

1520 Ft (bruttó)

Olimp Labs® Garlicin® – standardizált, kéntartalmú, mikrobaölő fokhagyma vegyületek!

Candida? Paraziták? Baktériumok? Vírusok?
Akkor 4000 mcg allicin + 7000 mcg tioszulfinát + 7000 mcg allin + 7600 mcg gamma-glutamil-cisztein tartalmú kénes fokhagyma vegyületek egy szagtalan kapszulába sűrítve, melyek felveszik a harcot a Candidával és a bélférgekkel, valamint szabályozzák az emésztőrendszeri pH-t!

Értágító hatásúak, csökkentik a koleszterinszintet és a magas vérnyomást, hígítják a sűrű vért, így csökken a trombózisveszély. Tágítják a szív ereit, gátolva az erek meszesedését.

 

Csomagolás:
30 kapszula / doboz

Elfogyott

Leírás

Kifutott termék, melyet a továbbiakban új formában érhet el az alábbi oldalunkon:

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma 800 mg

 

Olimp Labs® Garlicin® – standardizált, szagtalan fokhagyma,  4000 mcg allicin tartalommal!

Candida? Paraziták? Baktériumok? Vírusok?
Akkor 4000 mcg allicin + 7000 mcg tioszulfinát + 7000 mcg allin + 7600 mcg gamma-glutamil-cisztein tartalmú kénes fokhagyma vegyületek egy szagtalan kapszulába sűrítve, melyek felveszik a harcot a Candidával és a bélférgekkel, valamint szabályozzák az emésztőrendszeri pH-t!

Értágító hatásúak, csökkentik a koleszterinszintet és a magas vérnyomást, hígítják a sűrű vért, így csökken a trombózisveszély. Tágítják a szív ereit, gátolva az erek meszesedését.

Az allicin, illetve egy lebomlási terméke a tüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl, a hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkenti a kínzó, száraz köhögési ingert.

Miért tartják a fokhagymát erős antibakteriális orvosságnak?

Ez abból a tényből ered, hogy a bioaktív fokhagyma összetevők különösen hatékonyak a mikroorganizmusok elpusztításában a belekben, a légutakban, a húgyúti rendszerben, a tüdőben és a szájüregben. Különösen a végbélgiliszták és más emésztőrendszeri paraziták, mint a Candida, képtelenek e vegyületek hatásainak ellenállni.

Hogyan javítják a fokhagyma kéntartalmú vegyületei az emésztést?

A fokhagyma összetevői segítik az epeváladékozást, a zsírfeloldást, és serkentik a felbontásukért felelős enzimek működését. Ugyanakkor ösztönzik a gyomornedv-elválasztást, és növelik a tápanyag-felszívódást. Továbbá a fokhagymában lévő kén-aminosavak (cisztein és cisztin) fontos szerepet játszanak a máj megtisztításának folyamatában, segítve e szerv működését.

Érvek  az allicin, a tioszulfinát, az allin, a gamma-glutamil-cisztein kéntartalmú vegyületek fogyasztása mellett:

– mikrobaölő és gyulladáscsökkentő vegyületek
– keringést javító, vérnyomáscsökkentő hatásúak
– érelmeszesedés, magas koleszterin, emelkedett triglicerid-szint és vérrögképződés megelőzésére
– növelik az ellenállóképességet a vírusos és bakteriális megbetegedésekkel szemben
– enyhítik az allergiás tüneteket
– gombás fertőzéseket visszaszorítják, mint pl. Candida
– paraziták, élősködők, bélférgek ellen hatásos
– cukorbetegség esetén az étrend kiegészítésére, a diabétesz okozta szövődmények visszaszorításához
– adaptogén hatóanyagok, ami azt jelenti, hogy fokozzák minden olyan gyógyszer és gyógynövény hatását,
melyeknek hasonló a feladata


A fokhagyma kén-összetételei (az allicint is beleértve) nagyon erős antioxidánsok.

A szabadgyökök által okozott kár szintjét jelentősen csökkentik. A szerkezetük közel áll a zsírsavéhoz (ALA) és a taurinéhoz, ennek eredményeképpen aktiválják a legerősebb anabolikus hormont (inzulin), megkönnyítve a glükóz, az aminosavak és a kreatin penetrációját az izomsejtekben. Regenerálják az inzulinkötést a citomembránokban, mely maga az izomszövetek megnövekedett fejlődésére való fogékonyságát eredményezi, valamint csökkentik a zsírszövetek fejlesztésére való hajlamosságot. Ezek megmutatják néhány termogén azonos tevékenységét és megkönnyítik a felhalmozott zsír csökkentését.

A fokhagymában található kéntartalmú vegyületek – főként az allicin – csökkentik a koleszterin, a trigliceridek és a vérnyomás szintjét, akadályozzák a vérlemezkék tapadását, és megelőzik a veszélyes zsír-oxidációs reakciókat a vérkeringésben. Az összetevő, mely legnagyobb mértékben felelős ezekért a megelőző és gyógyászati tulajdonságokért, az allicin, mely az egyik leginkább biológiailag aktív vegyület a fokhagymában. Nemcsak a szívroham ellen nyújt védelmet, hanem az agyi stroke, az érelmeszesedés és a csökkent pszichofizikai tényezők ellen is.

Tudta?

A fokhagyma gyógyhatását 100 kéntartalmú vegyület adja, az egyik kéntartalmú vegyület, az allin allicinná alakul át, ezt követően az allicin egy része gyorsan újabb kén-vegyületekké bomlik, ilyen például az ajoén, melynek szintén gyógyhatása van. A főzés a fokhagymában megakadályozza az allicin kialakulását, és néhány egyéb gyógyhatású vegyületet is hatástalanná tesz.

 

Azokban az esetekben forduljon e termékünk felé, amikor baktérium-, vírus- vagy parazitafertőzést észlel magán, s ezt gyorsan kezelni akarja. A nemkívánatos gombák és férgek ellen is hatásos! Érszűkület esetén is ajánlott.

Felhasználási javaslat: leghatásosabb, ha napi 1 kapszulát vesz be sok folyadékkal, a főétkezést követően.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / KAPSZULA
Szagtalan fokhagyma kivonat (2% allicin), ebből:  200 mg
 Allicin  4000 mcg
 Tioszulfinát  7000 mcg
 Alliin  7000 mcg
 Gamma-glutamil-cisztein  7600 mcg

Összetevők: fokhagyma kivonat, mikrokristályos cellulóz, térfogatnövelő anyag, magnézium-sztearát, csomósodásgátló anyag, kapszula (zselatin, színezék: E171).

Kapcsolódó Termékek

Gyógynövények

NATURAL FACTORS® PAPAYA ENZIM

A kiszerelés rendkívül gazdaságos, mert 4 havi adagot tartalmaz! A papayában levő…
3510 Ft (bruttó)

Gyógynövények

DEHLVI’S TRIPHALA

A Triphala egy igen nagy hatású méregtelenítő. Főbb tulajdonságai: támogatást…
7690 Ft (bruttó)

Gyógynövények

DEHLVI’S TULSI

A Tulsi, más néven Indiai Szent Bazsalikom, nagy mértékben hatástalanítja a…
7690 Ft (bruttó)
X