Címkék: esszenciális zsírsav, lazac, lazacolaj, nor oil, omega-3, premiumvitamin, szív, szívbetegség Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-10-11

Omega 3-zsírsavak – Miért kell fogyasztani?

Névtelen-2

Az omega-3 zsírsavak ajánlott mennyiségének csupán 1/8-át fogyasztjuk hazánkban, ezért fontos, hogy külső forrásból vigyük be azt.

Az omega-3 zsírsav esszenciális zsírsav, melyet szervezetünk nem képes előállítani. Élettani hatását tekintve kiemelkedő a szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, emellett jótékony hatással van az agyműködésre, javítja az ízületek állapotát, és képes megakadályozni a daganatos betegek kialakulását. Természetes állapotban az olajos halakban találhatjuk meg.

A lazac Nyugat-és Észak Európában, valamint az Egyesült Államok és Kanada vizeiben őshonos. Nem véletlen, hogy az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő halfajta, hiszen húsa nemcsak ízletes, rendkívül egészséges is. Fehérje, vitamin, és ásványi anyag tartalma kiemelkedő, leginkább mégis omega 3-zsírtartalma miatt fogyasztják az egészségtudatos emberek.

forrás: rcnews.hu

A Nor Oil™ Szűz Lazacolaj kapszula egy norvég omega 3-kapszula, mely kiemelten friss állapotában őrzi a lazacolaj értékes anyagait. Nemcsak a szív egészséges munkájáért felel, hanem hatékony ellenszere az asztmának, a depressziónak, a figyelemzavarnak, a hiperaktivitásnak, emellett a mellrák, és a vastagbélrák megelőzésében, és a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésében is jelentős szereppel bír.

Az omega-3 zsírsavak napi ajánlott mennyisége 1000-2000 mg. A Nor Oil™ Szűz Lazacolaj napi 2 kapszulája fedezi a napi ajánlott mennyiséget. Alkalmazása javasolt még korai érelmeszesedés esetén, trombózis után, szívinfarktus után.

 

 

 

X