Címkék: gomba, Kína, kínai orvoslás, pecsétviaszgomba, premiumvitamin, rák, reishi Írta: Prémium Vitamin Ekkor: 2017-10-06

A kínai „szellemnövény”, a Reishi titkai

Névtelen-1000×600

Ázsiában szinte minden típusú rák esetében alkalmazzák, a nyugati orvoslás elsősorban a prosztatarák alternatív gyógyítására használja.

A pecsétviaszgomba -más néven Reishi, számos betegség gyógyítására, illetve megelőzésére alkalmas. Nevezik „tízezer éves gombának” és a „spirituális erő gyógynövényének”is. Hatékony az autoimmun zavarok gyógyításában, vér- és májtisztító hatásának köszönhetően pedig kiváló méregtelenítő. Alkalmazható megfázás, influenza, asztma és hörgőgyulladás esetén, stabilizálja a szervezet energiaszintjét. Kezelhető vele a hepatitisz, csökkenti az Alzheimer-kór megjelenésének valószínűségét. Erős gyulladáscsökkentő, ecsetelve a kisebb bőrsérülések, rovarok okozta csípések kezelésére, illetve a vérzések elállítására is használható.

Az Aloha Med., Gano Ultra™ Pure Reishi Capsules a világ legismertebb gyógygombája. A reishi lombhullató fák törzsein él, leggyakrabban tölgyfán, ritkábban tűlevelűeken. Főként a mediterrán és mérsékelt éghajlati övezetekben terjedt el, ám vadon termő formája nagyon ritka, és nehezen begyűjthető, 1975 óta laboratóriumi körülmények között is termesztik.

forrás: cre8-health.com

Az Aloha Medicinals Inc. által előállított GanoUltra™ PureReishi Capsules a négy legjobb, eddig ember által ismert Reishi család kombinációja. Teljesen tiszta, biztonságos termék, hisz egész éves hőmérséklet ellenőrzés mellett, és kizárólag tiszta, 100%-ban USDA törzskönyvezett szerves talajban, laboratóriumi körülmények között termesztik. Garantáltan nem tartalmaz fémeket, féregirtót, gyomirtót, rovar ürüléket, vagy egyéb más szennyeződéseket, melyek sajnos sok más Reishi termékben megtalálhatók.

A pecsétviaszgomba másfélszeresére növelheti a vér oxigénfelvevő képességét, hatóanyagai segítik a véráramlást, valamint megelőzik a vérlemezkék összetapadását, ezért a trombózisos megbetegedések megelőzésére is használható. A gomba triterpenoid tartalma csökkenti a koleszterin mennyiségét, enyhíti az antigének okozta allergiás tüneteket, míg az inzulinmennyiség növelésével szabályozza  a vércukorszintet, ezzel  kordában tartja a cukorbetegséget.

 

X