OLIMP LABS ZEN-SZEN VITA-COMPLEX

1500 Ft (bruttó)

Zen-szen® ginseng extra, 12% ginsenozid tartalom kapszulánként!

Az Olimp Labs® Zen-szen® Vita-complex kétféle, amerikai és koreai ginseng gyökeret kombinál, 12 vitaminnal dúsítva. A tápanyagok felszívódását és a megnövekedett biohasznosulást a Bioperine® (feketebors kivonat) szabadalomnak köszönhetjük. Különlegességét a hatásért felelős ginsenozidok extra mennyisége adja, amiből kapszulánként 12%-ot tartalmaz!

Növeli a szellemi és fizikai erőnlétet, fokozza az ellenállóképességet, kivédi a stresszhatásokat, és nem utolsósorban, különösen hatékony afrodiziákumnak számít férfiak és nők részére egyaránt.
A panax ginsengek közül az amerikai és a koreai ginseng kombinációja ajánlott stressz hatások, impotencia és sterilitás ellen.
Használatos még természetes kéjfokozóként és szellemi frissítőként, illetve a mindennapi életminőség javítására is.

 

Csomagolás:
30 kapszula / doboz

Leírás

Zen-szen® ginseng extra, 12% ginsenozid tartalom kapszulánként!

Az Olimp Labs® Zen-szen® Vita-complex kétféle, koreai és amerikai ginseng gyökeret kombinál, 12 vitaminnal dúsítva. A tápanyagok felszívódását és a megnövekedett biohasznosulást a Bioperine® (feketebors kivonat) szabadalomnak köszönhetjük. Különlegességét a hatásért felelős ginsenozidok extra mennyisége adja, amiből kapszulánként 12%-ot tartalmaz! Növeli a szellemi és fizikai erőnlétet, fokozza az ellenállóképességet, kivédi a stresszhatásokat, és nem utolsósorban, különösen hatékony afrodiziákumnak számít férfiak és nők részére egyaránt, hiszen a hímvessző, a vagina és a csikló érrendszerében erősíti a vérkeringést, és fokozza a kéj érzetét.

Növeli az energiát, csökkenti a stresszt.

A ginseng gyökerek általánosan szellemi és testi erőnlétfokozók, sokoldalúságuk titka, hogy adaptogén vegyületeik a szervezet egészére pozitív hatással vannak. Az Olimp Labs® Zen-szen® Vita-complex kétféle ginseng gyökér adaptogén vegyületeit tartalmazza koncentrálva, melyek a szervezetre kiegyensúlyozó hatásúak, segítik a változó, külső és belső körülményekhez való alkalmazkodóképességét. A gyökerek fő hatóanyagai a ginsenozidok. A kapszula titka a kiemelkedően magas, kapszulánként 12% ginsenozid tartalom, amit vitaminokkal is dúsítottak. A hatóanyagok biohasznosulását a Bioperine® (feketebors kivonat) szabadalom fokozza.

Ginsenozidok

Különösen a stresszes időszakot követő szellemi és testi fáradtság, és a kiégettség érzésének megszüntetésére javasoljuk. A ginsenozidok olyan speciális immunsejtek (T-sejtek) termelődését serkentik, melyek feladata a szervezetbe jutó kórokozó vírusok és baktériumok pusztítása. Az Olimp Labs® Zen-szen® Vita-complex az energiaszint és állóképesség növelése mellett lassítja az öregedési folyamatokat, és nem utolsósorban különösen hatékony afrodiziákumnak számít, hiszen a hímvessző, a vagina és a csikló érrendszerében erősíti a vérkeringést, és fokozza a kéj érzetét.

A panax ginsengek közül az amerikai és a koreai ginseng kombinációja ajánlott:

  • STRESSZHATÁSOK ELLEN. A kimerültség és a túlterhelés következményeként fellépő koncentrációs zavarok és gyenge immunrendszer esetén javasolt a használatuk. Segítik a szervezet stressz-hormonjainak szabályozását, valamint az agyban lévő agyalapi mirigy és hipotalamusz, illetve a vese csúcsán elhelyezkedő mellékvese működését. Az amerikai és a koreai ginseng kombinációja az endorfin, vagyis az agy ?boldogsághormon? termelését is fokozza!
  • IMPOTENCIA ÉS STERILITÁS KEZELÉSÉRE. Bár az impotencia gyógyításában betöltött szerepe e ginseng párosnak vitathatatlan, a mechanizmus mikéntjét még több szempontból is homály fedi. Az Olimp Labs® Zen-szen®Vita-complex ginsengjeinek néhány aktív alkotórészéről már tudják, hogy elernyesztik az erek falában a simaizmot, javítják a hímvessző vérellátását, és ezáltal képesek merevedést kiváltani. A steril férfiak számára is gyógyírként szolgálhatnak, mivel növelik a tesztoszteron szintet, és fokozzák az ondó termelődését.
  • TERMÉSZETES KÉJFOKOZÓKÉNT. A hímvessző, a vagina és a csikló érrendszerében erősítik a vérkeringést, és fokozzák a kéj érzetét. A kiemelkedően magas ginsenozid tartalom biohasznosulását a Bioperine® (feketebors kivonat) szabadalom fokozza, amit vitaminokkal is dúsítottak.
  • ÉLETERŐ ÉS VÉDEKEZŐKÉPESSÉG FOKOZÁSÁRA. Különösen hasznos ez a kombináció a hosszan tartó betegségekből való lábadozás időszakában.
  • SZELLEMI FRISSÍTŐKÉNT. Az utóbbi évtizedekben végzett vizsgálatok igazolták a növény emberre kifejtett érdekes hatásait. Anabolizáló – fehérjeszintézist serkentő – szer, mely javíthatja a szellemi teljesítményt is, amint azt az alkalmazott pszichológiai tesztek is bizonyították.
  • SPORTOLÓK RÉSZÉRE. Sok hosszútávfutó és testépítő választja ezt a ginseng kombinációt, hogy így növelje fizikai állóképességét. Számos természetgyógyász vallja azt, hogy az Olimp Labs® Zen-szen® Vita-complex képes a fáradtságérzetet is késleltetni úgy, hogy nagyobb hatásfokkal történő energiafelhasználásra készteti az izmokat.
  • A MINDENNAPI ÉLETMINŐSÉG JAVÍTÁSÁRA. A panax ginsengeket már évezredek óta használja a kínai orvoslás az emberi élet meghosszabbítására, illetve minőségének javítására. A számos változatban előforduló gyógynövény legelterjedtebb és legkörültekintőbben tanulmányozott faja az amerikai és a koreai ginseng. Az amerikai ginsenget főként Amerika közép-nyugati területein termesztik, majd pedig Kínába exportálják.

A ginseng segítségével a szervezet számos betegséggel szemben képes felvenni a harcot. Olyan speciális immunsejtek (T-sejtek) termelődését serkenti, melyek feladata a szervezetbe jutó ártalmas vírusok és baktériumok pusztítása.

Figyelem!
Csak olyan ginseng készítményt válasszon, ahol garantált a napi adagban a legalább 10%-os ginsenozid tartalom. Az Olimp Labs® Zen-szen® Vita-complex 1 kapszulája 12% ginsenozidot tartalmaz!

 

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula. Feszültséggel teli időszakban, vagy betegségből történő lábadozás alatt, impotencia és sterilitás esetén naponta 2×1 kapszula.

Egy kúra legalább 1 hónapig tartson, amit lehetőség szerint évente kétszer ismételjünk meg. A kúraidő 3 hónapra változhat az egyén állapotának és terhelésének függvényében.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / KAPSZULA RDA %
Koreai ginseng (Korean Panax Ginseng kivonat) 7% ginsenozid 200 mg
Amerikai ginseng (Panax quinquefolium kivonat) 5% ginsenozid 250 mg
 Feketebors kivonat (Bioperine®)  2 mg
 Vitaminok
 A-vitamin  800 mcg  100%
 D-vitamin  5 mcg  100%
 E-vitamin  12 mg  100%
 C-vitamin  80 mg  100%
 B1-vitamin  1,1 mg  100%
 B2-vitamin  1,4 mg  100%
 Niacin (B3-vitamin)  16 mg  100%
 B6-vitamin  1,4 mg  100%
 Folsav (B9-vitamin)  200 mcg  100%
 B12-vitamin  2,5 mcg  100%
 Biotin (B7-vitamin)  50 mcg  100%
 Pantoténsav (B5-vitamin)  6 mg  100%

Összetevők: amerikai ginseng kivonat (Panax quinquefolium kivonat), koreai ginseng kivonat (Korean Panax Ginseng kivonat), vitaminok (L-aszkorbinsav – C-vitamin, dl-tokoferol-acetát – E-vitamin, nikotinamid – niacin, D-biotin, retinil-acetát – A-vitamin, kalcium-D-pantotenát – pantoténsav, piridoxin-hidroklorid – B6-vitamin, kolekalciferol – D-vitamin, pteroilmonoglutaminsav – folsav, tiamin-mononitrát – B1-vitamin, riboflavin – B2-vitamin, cianokobalamin – B12-vitamin), feketebors kivonat (Bioperine®), mikrokristályos cellulóz – térfogatnövelő anyag, magnézium-sztearát – csomósodásgátló anyag, kapszula (zselatin – kapszula, színezék: E171).

Kapcsolódó Termékek

Immunerősítők, Multivitaminok

DR. CHEN VITA MACI

Multivitamin gumitabletta gyermekeknek az egészséges csontozatért természetes narancs, alma és…
1650 Ft (bruttó)

Immunerősítők, Multivitaminok

Doctor’s Best Multivitamin

A Best Multi Vitamin prémium multivitamin, mely egyedülálló módon biztosítja…
12880 Ft (bruttó)

Vitaminok

Olimp Labs Stress Control (stressz kontroll)

KONTROLL ALATT A STRESSZ! – Stress Control 5 standardizált adaptogén…
1940 Ft (bruttó)
X