0 Ft
  • A kosár üres!

OLIMP LABS® CHELA-FERR® BIO-COMPLEX

1880 Ft (bruttó)

A WHO kutatása szerint világszerte 1.3 milliárd ember szenved vashiányos vérszegénységtől. Ön közéjük tartozik?

A megfelelő mennyiségű vas hozzájárul a szervezet energiaellátásához, az immunrendszert a legjobb hatásfokon működteti, és frissen tartja az elmét. Kísérletek bizonyítják, hogy már az enyhe vashiány is jelentősen csökkentheti a felnőttek koncentrálási képességét, valamint ronthatja a tinédzserek iskolai teljesítményét.

Az Olimp Labs® Chela-Ferr® bio-complex segít Önnek a szervezete számára szükséges vas biztosításában.

 

Csomagolás:
30 kapszula / doboz

A termékről:

A szerves Ferrochel szabadalom biztonságos és hatékony vaspótló készítményt eredményezett, a kelátkötésű szerves vasat, melyet az Olimp Labs® Chela-Ferr® bio-complex is tartalmaz. A szabadalomhoz egy sor egyedi tulajdonság párosul: biztonságos alkalmazás, nem okoz irritációt, a felesleg nem raktározódik. Tökéletes felszívódás, magas biohasznosulás jellemzi (alacsony molekulasúlyú, ezáltal a bélfalon könnyen felszívódik). Biztonságosabb, mint a tipikus vas-sók, vegetáriánusok is fogyaszthatják, és a termék kóser tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Mit kell tudni a vasról?

A megfelelő mennyiségű vas hozzájárul a szervezet energiaellátásához, az immunrendszert a legjobb hatásfokon működteti, és frissen tartja az elmét. Kísérletek bizonyítják, hogy már az enyhe vashiány is jelentősen csökkentheti a felnőttek koncentrálási képességét, valamint ronthatja a tinédzserek iskolai teljesítményét. A szervetlen vaskészítményeknek – mint a vas-szulfát – alacsony a biológiai reakcióképessége, és alkalmazásuk rendszerint nem kívánt mellékhatásokat okoz, mint például a gyomoridegesség és a hányinger. Ennek kiküszöbölését oldotta meg a Ferrochel szabadalom, melyhez egy sor egyedi tulajdonság is párosul.

A Ferrochel (vas-biszglicinát-kelát) egyedülálló tulajdonságokkal bír a vaskészítmények között:

  • biztonságos alkalmazás, nem okoz irritációt
  • a felesleg nem raktározódik
  • tökéletes felszívódás (alacsony molekulasúlyú, ezáltal a bélfalon könnyen felszívódik)
  • magas biohasznosulás
  • nem lép kölcsönhatásba egyéb tápanyagokkal
  • biztonságosabb, mint a tipikus vas-sók
  • vegetáriánusok is fogyaszthatják
  • a termék kóser tanúsítvánnyal is rendelkezik

A szerves Ferrochel szabadalom biztonságos és hatékony vaspótló készítményt eredményezett. Kutatások bizonyították, hogy a Ferrochel olyan gyengéd, hogy akár csecsemők is használhatnák!

Az Albion Laboratories az egyetlen olyan cég a világon, mely az ásványok magasan asszimilálható formába történő átalakításának legpontosabb és leghatékonyabb módját kifejlesztette. Egy egyedi ásvány-kelátolási technológiának köszönhetően az Albion ásványai a hagyományos készítményeknél többszörösen és jobban asszimilálhatóak.

Megerősített bio-reakcióképesség és teljes biztonság

A Ferrochel felszívódását a test vaskészlete kontrollálja. Egy vashiányos vérszegénységtől szenvedő test akár a vas 90 %-át is felveheti, míg egy nem vashiányos test csak a 10 %-át, vagy csak épp annyit, amennyi a felhasználás mértéke volt az anyagcserében. A Ferrochel-t 2.6-szor biztonságosabbnak találták, mint a vas-szulfitot, és biztonságosabbnak, mint a tipikus szervetlen vasat, mely ételekben és egyéb étrend-kiegészítőkben található. A Ferrochel biztonsága és hatékonysága kiemelten fontos a gyermekek esetében. A vashiányos vérszegénység szoros kapcsolatban van a halandósággal, a kései fizikai fejlődéssel, a kognitív funkciók elvesztésével, és a terhesség alatti, valamint a csecsemőkori pszichomotorikus fejlődéssel. Így jelentős a Ferrochel azon tulajdonsága, hogy biztonságosan és hatékonyan szállítja ezt a létfontosságú ásványt a fejlődés eme szakaszai alatt.

A Ferrochel  a szervetlen vassal összehasonlítva:

Klinikai kutatás igazolja – ahol a tesztalanyok egyik csoportja szervetlen vaskészítményt, míg a másik csoport Ferrochel  vasat fogyasztott – hogy a szerves vasfogyasztói csoport nem szenvedett gyomor- és bélrendszeri problémát, míg a vas-szulfátot fogyasztó tesztcsoport tagjai esetében gyomor-mellékhatások, mint például székrekedés és hányinger jelentkezett.

A vas nem nélkülözheti a felszívódását segítő C-vitamint, B6-vitamint és B12-vitamint, illetve a folsavat. Ezek az összetevők – a vastól függetlenül – tovább serkentik a vérképződés folyamatát, megelőzve a vérszegénységet.

 

 

Kifejezetten ajánljuk vérszegénység esetén, vagy ennek elkerülésére.

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula.
Legalább évente kétszer 1 hónapos kúra javasolt. Diagnosztizált vérszegénység esetén egy kúra 3-6 hónapig is eltarthat.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / KAPSZULA / RDA %
Vas aminosav-kelát Ferrochel  TRAACS   70mg
 ebből vas  14 mg  100%
 C-vitamin  40 mg  50%
 B6-vitamin  1,4 mg  100%
 B12-vitamin  2,5 mcg  100%
 Folsav  200 mcg  100%

Összetevők: maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, térfogatnövelő anyag, vas aminosav-kelát Ferrochel , L-aszkorbinsav (C-vitamin), magnézium-sztearát, csomósodásgátló anyag, folsav, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), kapszula (zselatin, színezék: E171).

Kapcsolódó Termékek

AKTÍV-KRÓM-TABLETTA

Ásványi anyagok

AKTÍV KRÓM TABLETTA

A króm olyan fontos nyomelem, mely az inzulin által elősegíti…
1780 Ft (bruttó)
NOW®-SELENIUM

Ásványi anyagok

NOW® SELENIUM

A szelén növeli a sejtek védelmét a káros oxidatív hatásokkal…
2135 Ft (bruttó)
KALCIUM-MAGNÉZIUM-KELÁT-PURITAN’S-P.

Ásványi anyagok

KALCIUM +MAGNÉZIUM KELÁT (PURITAN’S P.)

A Kálcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a…
3490 Ft (bruttó)
X