NOW UBIQUINOL

17250 Ft (bruttó)

Miért használjunk Q10 Uniquinol-t?

Idős és / vagy krónikus betegségben szenvedő egyének szervezete gyakran nehezen konvertálja az ubiquinone-t ubiquinol-lá, ezért számukra előnyös lehet az olyan Q10 koenzim étrend-kiegészítő szedése, amely ubiquinol-t, tehát már a Q10 koenzim aktív formáját tartalmazza.

Az egészséges és fiatal  szervezetnek nem okoz problémát az ubiquinone átalakítása, de az időseknél, vagy akár dohányosoknál, az ubiquinol aktiválását végző enzimatikus folyamat csökkenhet. A Q10 Uniqinol már  aktív ubiquinol-t tartalmaz, így a Q10 koenzim teljes hatása érvényesül – még ha az enzimatikus folyamat nem is működik megfelelően krónikus betegeknél.

 

Csomagolás:
60 lágykapszula / tégely

Leírás

Mi az ubiquinol?

A Q10 koenzimnek kétféle  változata van: ubiquinone (az oxidált forma), és ubiquinol (a redukált vagy “aktív” forma). Annak érdekében, hogy a Q10 -et használni tudja szervezetünk, át kell alakítania az ubiquinon-t aktív ubiquinol-lá.  Mindazonáltal, az életkor növekedésével párhuzamosan, a Q10 koenzim  különböző formái közötti átalakítás képessége fokozatosan csökken. Ennek eredményeként jelentős mennyiségű Q10 koenzim, amelyet az étrendből ubiquinon formában vesz fel a szervezet, nem tud átalakulni és ezért nem hasznosul megfelelően.

A Q10 koenzimről bővebben:

A szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon vezető haláloknak számítanak. Ezek igencsak veszélyeztetik a legtöbbünk egészségét, ezért kiemelten fontos a Q10 koenzim fogyasztása.

Mivel antioxidáns hatású, ezért erősíti az immunrendszert, sokkal ellenállóbbá téve a testet a fertőzésekkel, a vírusokkal, és a baktériumokkal szemben is. De általánosságban az egész szervezet ellenállóbb lesz a segítségével, szinte az összes betegséggel szemben.

Q10 koenzim az öregedés ellen is küzd, szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd, és kívülről kell szervezetünkbe juttatni.

A Q10 energiát is szolgáltat a szervezetben, mégpedig azzal, hogy oxigén segítségével a tápanyagokból energiát nyer, és továbbítja a sejt mitokondriumába, ezzel pedig kifejezetten hatékony aerob edzések esetén, vagy különböző futó-, bicikliző-, vagy gyors sétálós edzések során.

Q10 jótékony hatása cukorbetegség esetében többszörös. A Q10 védi a hasnyálmirigy béta-sejtjeit a szabadgyököktől, csökkenti a cukor kártékony hatását a fehérjékre, javítja az inzulinnal szemben mutatott érzékenységet, csökkentve ezáltal a vércukorszintet, és a cukorbetegség okozta rossz energiaháztartást is javítja mitokondriális szinten.

 

Felhasználási javaslat: napi 1 lágykapszula az ajánlott adagja, ha lehetséges, akkor hússal fogyasztva.

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / KAPSZULA
Ubiquinol (Kaneka QH®) (CoQ10-ből kinyerve)  100 mg

Egyéb összetevők: MCT olaj (közepes láncú trigliceridek), lágyzselatin kapszula (zselatin, glicerin, víz, cékla) és méhviasz.

Kapcsolódó Termékek

Q10

NOW® COQ10 (30 MG)

A Q10 koenzim segít megkötni a káros szabadgyököket, ezáltal harcol…
3900 Ft (bruttó)

Gombák, Immunerősítők

NOW® AHCC® 500 MG

AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) egy szabadalmaztatott kivonata a  speciálisan termesztett…
29990 Ft 27930 Ft (bruttó)

Q10

NOW COQ10 (60 MG)

A Q10 koenzim segít megkötni a káros szabadgyököket, ezáltal harcol a rákos…
3480 Ft (bruttó)
X