Leírás
Az Omega-3 zsírsavak esszenciális zsírsavak. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes előállítani őket, holott elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez.
Ezt a halolaj koncentrátumot elsősorban szardíniából, szardellából és makrélából nyerik. A halhúsban a zsír többszörösen telítetlen zsírsavakat – nevezetesen Omega-3 zsírsavakat – tartalmaz, melyeket a halak a táplálékul szolgáló planktonokból szereznek be. Alapvető zsírsavak, melyek feltétlenül szükségesek az egészséges élethez. Csökkenthetik a szívbetegségek esélyét, természetes gyulladáscsökkentők.
Miért van szükségünk az Omega-3 zsírsavakra?
Mert az Omega-3 zsírsavak szerepet játszanak:
- a szívbetegségek kialakulásának csökkentésében
- a vérsűrűség csökkentésében
- a vérnyomás csökkentésében
- a vér triglicerid szintjének csökkentésében
- az erek rugalmasságának megőrzésében
- a szem retina egészségének megőrzésében, így a látás javításában
- a bőr nedvességtartalmának, puhaságának fokozásában
- hiánya számos neurológiai betegségben is szerepet játszik, ilyen például a Sclerosis Multiplex (SM) is
Felhasználási javaslat: napi 1-3 alkalommal 2 lágykapszulát ajánlunk szedni, étkezés közben.
Figyelem!
Csak felnőttek részére! Konzultáljon kezelőorvosával, ha Ön terhes, szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van! Gyermekek elől elzárva tartandó.
Összetétel:
TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: | / 2 LÁGYKAPSZULA | |
Természetes halolaj koncentrátum | 2000 mg | |
Omega-3 zsírsavak: (ebből) | 680 mg | |
EPA zsírsavak | 360 mg | |
DHA zsírsavak | 240 mg | |
Egyéb Omega-3 zsírsavak | 80 mg | |
Más zsírsavak | 1320 mg | |
E-vitamin | 4 IU |
Egyéb összetevők: lágyzselatin kapszula (zselatin, glicerin, víz) és E-vitamin (mint természetes d-alfa tokoferol. Halat tartalmaz (szardínia, szardella, makréla). Az E-vitamint szójából nyerik ki.
Legutóbbi hozzászólások