FACELIFT kollagén koncentrátum 500ml

5190 Ft (bruttó)

A Facelift kollagén koncentrátum szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz, ami lehetővé teszi az 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára, melyek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be.

Leírás

FACELIFT kollagén koncentrátum 500ml Specchiasol

Aktív életet élsz? Sportolsz? Elmúltál 40? Megereszkedett, rugalmatlan a bőröd? Fájnak az ízületeid? Porckopástól szenvedsz? Kollagén pótlásával ezek a tünetek enyhíthetők. Próbáld ki a Facelift koncentrátumot, és hatásáról győződj meg magad!

HAJ-,BŐR-,KÖRÖM-ÉS PORCKÚRA

Az emberi bőr 75%-át kollagén alkotja, mely az inak, kötőszövetek, ízületek, izmok, porcok és létfontosságú szerveink természetes összetevője. A test kollagéntermelése az életkor előrehaladtával sajnos fokozatosan csökken. 30 éves korunk környékén arcunkon apró ráncok, szarkalábak képződnek, a bőr elveszti rugalmasságát, ragyogását, hidratáltságát, a haj meggyengül, elveszti fényét, és megtapasztalhatjuk az életkorral járó ízület-, izom és csontfájdalmakat. Ezekre a hatásokra már csak akkor figyelünk fel, amikor az elváltozások egyre komolyabbak lesznek. Hirtelen kezdenek nehezünkre esni mindennapi tevékenységeink, az ízületi fájdalmak egyre intenzívebbé válnak. Megtapasztaljuk az életkorral járó fájdalmakat. Az idő múltával kötőszöveteink és izom-szöveteink károsodnak, a kollagén termelődésének csökkenése következtében. Ezt követi a csontszerkezet meggyengülése. A kollagén pótlásával ezek a tünetek enyhíthetők.

A FACELIFT kollagén koncentrátum belülről fiatalít, magas kollagéntartalmának köszönhetően. Erősíti a hajad és a körmöd, megolajozza a porcaid, megszépíti a bőröd, így akár éveket tagadhatsz le, de ami lényegesebb: jobban fogod érezni magad a bőrödben!

Az eredmény: rugalmas és erős kötőszövet, fiatal bőr!

Lassíts az idő kerekén, plasztikai sebész nélkül!

Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz, ami lehetővé teszi az 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára, melyek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be.
Alapvetően 5 típusú kollagént különböztetünk meg, melyek hely szerint megtalálhatóak; I. típusú kollagén; bőr, csontok, inak, szalagok. II. típusú kollagén; porc-és szem szerkezete, III. típusú kollagén; máj, tüdő, artériák. IV. típusú kollagén; vese és belső szervek, V. típusú kollagén; méhlepény, haj szerkezete.

A Kollagén nem más, mint a test meghatározó fehérjéje, ami a haj, bőr, köröm, inak, porcok, csontok, izmok, erek, valamint az összes kötőszövet szerkezeti építője. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, az biztosítja a szem tömörségét.

Több éves kitartó kutatómunka eredménye ez a magas biológiai hasznosulású kollagén mátrix®. Fordítsd egészséged és szépséged javára!

Összetevők: a napi adagban (25ml):  hidrolizált kollagén 3000 mg, csipkebogyó kivonat 100mg, tengeri elasztin 30 mg, aloe vera kivonat 200 mg.
Felhasználási javaslat: Használat előtt felrázandó! napi 2 x 12,5ml (adagolókupak az üveg tetején), étkezések után önmagában, vagy egy pohár folyadékban feloldva.
Figyelmeztetés! A termék fogyasztását kerüljék a tengeri halakra érzékeny emberek, mert a kollagént tengeri halak bőréből nyertük!
Minimumkúra-maximumkúra: A minimum kúra (megelőzés, szintentartás) 2 palack, azaz 40 nap, 40 év felett 3 palack, azaz 60 nap. A komplett kúra (6 üveg, azaz 120 nap.
Kiszerelés: 500 ml /20 napi adag

Kapcsolódó Termékek

Ásványi anyagok, Immunerősítők, Minden termék

Now Zinc 50 mg

A cink alapvető fontosságú a szervezet számos szervének és rendszereinek…
3170 Ft (bruttó)

Ásványi anyagok

NOW KID CAL CHEWABLE

A Now® Kid Cal Chewable kalciumot, magnéziumot és D-vitamint tartalmazó, narancsos…
4580 Ft (bruttó)

Ízületvédők

Specchiasol Leni Complex

Ízületi gyulladást csökkentő, fájdalomcsillapító hatású, a csont, az ízületi, illetve…
5450 Ft (bruttó)
X