DOCTOR’S BEST BEST CURCUMIN C3 COMPLEX BIOPERINE

19990 Ft (bruttó)

Doctor’s Best® Best Curcumin C3 Complex® BioPerine® termék szuper erős Curcuma longa, azaz kurkuma kivonatot tartalmaz. A növény aktív hatóanyagai a kurkuminoidok, melyek erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Kutatásokkal igazolva elősegíthetik az ízületek, az agy, a szív és a kardiovaszkuláris rendszer egészségét.

 

A termék 95%-nál is erősebb kivonatot tartalmaz, és akár 4 hónapra elegendő adag található benne!

 

Csomagolás:
120 kapszula / tégely

Elfogyott

Leírás

Doctor’s Best® Best Curcumin C3 Complex® BioPerine® kapszulák erős, sztenderdizált Curcuma longa (kurkuma) gyökér kivonatot tartalmaznak. A kurkuma széles körben ismert, mint fűszernövény, sárgás színt és elmélyültebb ízt ad az ételeknek. Az ayurvédikus gyógyítás évszázadok óta használja.

A Curcuma longa aktív összetevői a kurkuminoidok, melyek bizonyítotttan erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, és széles spektrumú, komplex molekuláris szerkezetűek; rengeteg kutatás foglalkozik velük. Bár a kurkumin kifejezést rutinszerűen használják a kurkuminoidokra, a „tiszta” kurkumin egyike a természetben előforduló kurkuminoidoknak.

A Doctor’s Best® Best Curcumin C3 Complex® BioPerine® termék 95% kurkuminoidot tartalmaz, ezt a mennyiséget 3 kiemelt kurkuminoid adja: a „tiszta” kurkumin (diferuloyl-metán), a Bisdemethoxy Curcumin (BDMC) és a Demethoxy Curcumin (DMC). A Bioperine® kivonatot a feketeborsból nyerik, mely 95-98% piperint tartalmaz, ez segíti a termék felszívódását, és emiatt gyomorproblémákkal élők is szedhetik.

A kurkumint már évszázadok óta használják az emésztés javítására, a máj egészségének támogatására, és az immunrendszer erősítésére. Támogatja a sejtintegritást, véd a szabadgyökök ellen.
Elősegíti a méregtelenítést. A kurkumin segíthet a bőr egészséges öregedésében, és a 3 különböző kurkuminoid együtt jobb eredményt biztosít. Támogatják az ízületi struktúrát, az egészséges, fiatalos agyat. Csökkentik a krónikus stresszt.

A kurkumin jótékony hatásai lényegében minden szervrendszerünkre kihatnak. A kurkuminnak – többek között – bizonyítottan baktérium-, gomba- és vírusellenes, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása van.
Mára már számottevő tényező a rák-, szív- és érrendszeri betegségek, valamint az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór elleni védelemben. A Sclerosis Multiplex kezelésében is ígéretes eredményeket mutat, valamint megvédhet a szürkehályog ellen, és visszafordíthatja a cukorbetegség okozta károk egy részét.
Csökkenti a vérben található lipid-peroxidáció szintjét.

Erőteljes rákellenes védelem

A tudósok általában nagyon vigyáznak, hogy ne tegyenek semmilyen túlzó kijelentést a kutatásaikkal kapcsolatban, de a kurkumin elképesztő tulajdonságai még a legmegfontoltabb tudóst is kísértésbe hozzák. „A kurkumin rendelkezik mindazzal az előnyös tulajdonsággal, ami egy íróasztalon tervezett, multifunkcionális gyógyszer sajátja.” – írta az egyik kutatócsoport. Más vizsgálatok az ígéretes rákellenes hatásaira koncentráltak. „A kurkumin az egyik legerőteljesebb kemoprevenciós és rákellenes hatású szerként merül fel.” – írta egy indiai kutató.

Biológiai hatásai sokrétűek: antioxidáns és gyulladásellenes, gátolja az angiogenezist (az újér képződést, ez a daganatok növekedésének feltétele). A rákellenes gyógyszerek általában gyengítik az immunrendszert, míg a kurkumin erősíti. Nem csoda hát, hogy a rákmegelőzés és kezelés területe az egyik legtöbbet kutatott téma a kurkuminnal összefüggésben.

Figyelem!
Amennyiben kurkuma terméket vásárol, nem a kapszulázott fűszernövényt célszerű választani, hanem – mint jelen termék esetében – olyan kurkuma kivonatot, mely 95%- nál erősebb hatóanyagot tartalmaz. Így az adott kapszulában szinte kizárólag tiszta kurkuminoid, azaz a gyógynövény hatóanyaga található meg!

 

Szinte minden olyan esetben javallott, amikor a benne található anyagokkal szembeni túlérzékenység nem áll fenn. A termék az egészségeseket még egészségesebbé teszi, a betegeket pedig elindítja a gyógyulás felé vezető úton!

Rák, Parkinson-kór, Scleroderma, Sclerosis Multiplex, cukorbetegségstb. esetén megfelelő kiegészítő kezelés lehet!

Felhasználási javaslat: napi 1-3 kapszula, állapottól függően.

Amennyiben kemoterápia mellé szeretné alkalmazni kiegészítő kezelésként, akkor kérjük konzultáljon szakorvosával!

Az étrendkiegészítő szedése nem helyettesíti a hagyományos orvosi szakrendelést!

Összetétel:

TÁPANYAGOK / HATÓANYAGOK: / KAPSZULA
Kurkuma gyökér (Curcuma longa), amiből:    500 mg
 Curcumin C3 Complex, ebből:   min. 475 mg
       –       Bisdemethoxy Curcumin  2,5-6,5%
       –       Demethoxy Curcumin  15-25%
       –       Curcumin  70-80%
Feketebors kivonat (Bioperine® )
  3 mg

Egyéb összetevők: rizspor, magnézium-sztearát (növényi forrás), zselatin (kapszula).

A felsoroltakon kívül más összetevőt nem tartalmaz.

Kapcsolódó Termékek

Gyógynövények

NATURAL FACTORS® PAPAYA ENZIM

A kiszerelés rendkívül gazdaságos, mert 4 havi adagot tartalmaz! A papayában levő…
3510 Ft (bruttó)

Gyógynövények

NOW ECHINACEA ROOT 400MG

Az Echinacea (bíborszínű kasvirág) egy őshonos amerikai gyógynövény, melyet egykor széles…
3120 Ft (bruttó)

Gyógynövények

DEHLVI’S TRIPHALA

A Triphala egy igen nagy hatású méregtelenítő. Főbb tulajdonságai: támogatást…
7690 Ft (bruttó)
X