Leírás
Az Aloha Cocoa – organikus kakaópor egy 100% ökológia termesztésből származó bio kakaóbabból készült italpor, bio kókuszvirág cukor és bio gyógygomba kivonatokkal keverve, amelynek fogyasztása kényelmes és tökéletes megoldást biztosít az egész család számára. Az Aloha Cocoa összes alkotóeleme FAIRTRADE gazdálkodásból származik.
Az Aloha Cocoa – organikus kakaópor összetevői:
- organikus kókuszvirág cukor (Cocos nucifera)
- kakaópor (Theobroma cacao)
- Mandulagomba (Agaricus blazei)
- Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis)
- Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum)
- Maitake (Grifola frondosa)
- Shiitake (Lentinula edodes)
Az organikus kókuszvirág cukor alacsony glikémiás indexű (35), így bátran fogyaszthatják a cukorbetegségben szenvedők, sportolók és a gyerekek is.
Felmérések bebizonyították, hogy az összes élelmiszer közül a kakaót szeretik a legtöbben a föld bármely táján. Cégünk elkészítette az emberek kedvenc és legkeresettebb italát úgy, hogy kiemelt hangsúlyt fordított az összetevők bioaktív tulajdonságai megőrzésére. A termék nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, ízfokozót, tartósítószert és könnyen beilleszthető a vegán-, diétás-, és bármilyen aktív étrendbe.
Hogyan érdemes fogyasztani az Aloha Cocoa-t?
Egy kanál Aloha Cocoa-t keverjük 1-2 dl felmelegített tejhez és nincs más hátra, mint élvezni a tökéletes csokoládé ízét minden egyes kortyban. Próbálja ki akár kókusz vagy mandula tejhez keverve is.
Glikémiás index: 35
Csomagolás: doboz
Kiszerelés: 250 g
Származási hely: Amerika
Legutóbbi hozzászólások